Kultainen kurkumatee

18 teepussia
Kultainen kurkumatee
18 teepussia
5,65 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ota suojaava kurkuma sisäiseksi sankariksesi!

Yksityiskohdat

Tässäpä terveyttäsi tukemaan ja makunystyröitäsikin hyväilemaan Kultainen luomukurkumatee, jossa hyvinvointia tukevat vaikutukset ja mahtava maku yhdistyvät kutakuinkin ihanteellisella tavalla!

Kyseessä on terhakoittava tehojuoma, joka on väritykseltään hehkuvan keltainen ja maultaan mausteisen täyteläinen.

Kupilliseen kultaista kurkumateetä sopii erinomaisesti loraus (kasvi)maitoa ja haalean lämpöisenä sitä kannattaa kokeilla vaikkapa juustoja nautiskellessa.

Hauduta 5-10 minuuttia.

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen. Kurkuman käyton hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, jolla on mm. antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Annostus: Nauti 1-3 kupillista päivässä, hyvillä mielin!

Tästä kullankeltaisesta kurkumateestä on saatu kahmalokaupalla innostuneita kokemuksia sekä makuhermojen hellittelyn että terveydenkin tukemisessa. Iske kiinni ja ihastu itsekin!Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 18 teepussia
  • EAN: 287643542,9004145025172
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kurkuma* 48 %, Ceylon-kaneli*, kardemumma*, inkivääri*, korianterinsiemen*, fenkoli*, vanilja*, lakritsanjuuri*, neilikka*, mustapippuri*

    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Tšekki
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen