KSM66-ashwagandhakapselit, 45 g

120 kapselia
KSM66-ashwagandhakapselit, 45 g
120 kapselia

Normaali hinta: 24,95 €

Special Price 22,50 €

( 500,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton
KSM66-ashwagandhaa stressiäkin vastaan, helposti nautittavassa muodossa.

"Tämä Ashwaganda saa sukat pyörimään jaloissa! Antaa virkeyttä ja tasaista jaksamista arjen pyöritykseen ja on oiva apu haastaviinkin tilanteisiin.

- Hanna 

“Supertuote, jolla pysyy stressi kurissa ja järki mukana”

- Sanna

“Tämä on oikein oivallinen apu, jos stressi kiristää pinnaa ja kierrokset ovat liian korkealla. Tasapainottaa ja lisää jaksamista.”

- Salla

"Hyvää mielelle & keholle. Rauhoittaa stressaavina ajankohtina."

- Susanna Uolia, Ruohisrakas-brändilähettiläs ja Ruohonjuuren asiakas 

Yksityiskohdat

KSM66-ashwagandhakapselit ovat ashwagandhaa tehokkaimmaksi ylistetyssä muodossaan! Laajamittaisista terveysvaikutuksistaan kuuluisaksi tulleen ashwagandhan saat nyt popsituksi varsin vaivattomasti vegekapseleiden avulla.

Kliinisesti tutkittu KSM66 -ashwagandha auttaa edistämään stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä vireyttä sekä emotionaalista tasapainoa ja unentuloa. Lisäksi KSM66 tukee miehen seksuaalista halukkuutta ja naisen hedelmällisyyttä sekä ylläpitää kestävyyttä ja lihasmassaa. KSM-66 ashwagandha on tutkituin, puhtain sekä voimakkain ashwagandha maailmassa. Testaa ja totea teho ihan itse!

OLIPA KERRAN STRESSI JA AHDISTUS – vaan eipäs olekaan enää!
 
Moni asiakkaistamme on saanut merkittävää apua KSM66-ravintolisästä, jonka vaikuttavana aineena paistattelee ashwagandha – jota ayurvedan prinssiksikin kutsutaan. Kattavan kliinisen dokumentaation perusteella tiedetään, että ashwagandhan hyväätekevä vaikutus perustuu sen stressiä lievittävään ja stressihormoni kortisolin pitoisuutta laskevaan tehoon.
Ashwagandha (Withania somnifera) on yksi tärkeimmistä intialaisen ayurveda- lääketieteen yrteistä. Sitä on todistetusti käytetty ja menestyksekkäästi hyödynnetty jo ammoisista ajoista asti.
Ashwagandha on yksi niistä harvoista ayurveda-yrteistä, joka sopii kaikille kehotyypeille (doshille) ja joka toimii yleisesti vahvistavana ja tasapainottavana kumppanina sekä myötä- että vastamäessä.
 
Testaa ja totea teho ihan itse! KSM66-valmisteen löydät Ruohonjuuresta, tottakai!

Ashwagandha-kasvin (Withania somnifera) juurta on hyödynnetty kautta aikojen. Tämä "Intian ginsenginä" tunnettu kasvi on ollut yksi tärkeimmistä yrteistä intialaisille satojen vuosien ajan.

Ashwagandhan juuren tiedetään lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä tehostamalla elimistön palautumista stressistä.

Sitä suositellaan urheilijoille suorituskyvyn kohentamiseksi ja ikäihmisille mielen suorituskyvyn lisäämiseksi, erityisesti muistihäiriöihin.

Suuren suosion saavuttaneen ashwagandhan hyödyt terveyden tukena:
• Lisää antioksidanttista toimintaa
• Parantaa sydän- ja verisuonten terveyttä
• Tekee hyvää mielelle, rentouttaa
• Vaikuttaa suotuisasti lisääntymiseen ja saa lakanatkin liehumaan
• Taistelee Sinun puolellasi stressiä vastaan, tuo tyyneyttä ja rauhaa hektisiin hetkiin
• Toimii adaptogeeninä ja auttaa siten tehoa mukautumaan vallitseviin olosuhteisiin
• On hyväksi hengityselinten terveydelle

Ashwagandha on saavuttanut laajan maineen ja suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa.

Annostus: 2-4 kapselia päivässä, veden kera. Ethän ylittele annostusta, kiitos.
Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg.

Emme suosittele ashwagandhaa raskaana olevilla tai imettäville, koska tutkimustietoa ashwagandhan vaikutuksista raskauteen ja imetykseen ei ole.

Kuuntele Ruohonjuuren podcast-jakso KSM66-ashwagandhasta tästä!

Tiedäthän sen, että ashwagandha ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. 

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 120 kapselia
 • Ainesosat:

  Standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

  INGREDIENSER: Standardiserat extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera)*, cellulosa (kapselskal).

  Kapseln kan innehålla spår av mjölk (< 2 % av innehållet).

  * = Luonnonmukaisesti viljelty/Ekologiskt odlat Certisys DK-ØKO-100

  Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

  Dagdos (2-4 kapslar) innehåller: KSM66® extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera) 600 mg – 1200 mg. *Klinisk dokumenterad dos.

  Vegekapseli, gluteeniton, vähälaktoosinen (Voi sisältää pieni jäämiä maitoproteiinista, johtuen valmistusprosessista)

 • Alkuperämaa: Tanska
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton