Sport Collagen Hydrolysate, 260g, 260 g

Sport Collagen Hydrolysate, 260g, 260 g
19,95 €
( 76,73 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon sokeriton
Kollageenia kauneuden ja nivelten ihastukseksi!

Yksityiskohdat

Vahva ja hyvinimeytyvä kollageenivalmiste elimistösi iloksi!

Tiesitkö, että noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kollageenia? Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä.

Me kaikki olemme yksilöitä, joten muutokset kollageenin tuotannossa tapahtuvat myös yksilölliseen tahtiin. Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä iholla.

Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta - peräti 70-75%. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Kollageeni on myös maanmainio aminohappjen eli proteiinien lähde, joten siitä syystä se istuu kuin hanska käteen myös kuntoilijan normaalia kuormittavampaan elämäntapaan. Nivelet ja iho niiaavat kiitollisina.

Kokeile ja innostu itsekin!

Puhdas+ on sitoutunut tuottamaan 100 % puhtaita ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä. - Ei piilotettuja täyteaineita - Ei säilöntäaineita - Ei pintakäsittelyaineita - Ei keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita - Ei magnesium stearaattia

Puhdas+ -tuotteet ovat kotimaisia ja korkealaatuisia.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003685
  • Ainesosat: hydrolysoitu nautakollageeni. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kollageeni
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, sokeriton