Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini

Kollageeni + hyaluronihappo + C-vitamiini
39,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Nuorekas, kimmoisa iho kaiken ikää!

Yksityiskohdat

Tuote sisältää kollageenia, ihoa nuorentavaa proteiinia sekä tutkittua ja patentoitua Dermial-hyaluronihappoa, jolla on ainutlaatuinen ihoa ilahduttava vaikutus! Tuote sisältää myös ihon, hiusten ja kynsien kuntoa tukevaa biotiinia ja kollageeninmuodostusta buustaavaa C-vitamiinia.

Tiesitkö, että noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kollageenia? Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä. Me kaikki olemme yksilöitä, joten muutokset kollageenin tuotannossa tapahtuvat myös yksilölliseen tahtiin.

Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä iholla. Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Kokeile ja innostu itsekin!

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003562,6430050004743
  • Ainesosat: Ainesosat: hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, kukonhelttauute (Dermial®), sinkkisitraatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, D-biotiini
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: C-vitamiini, Hyaluronihappo, Kollageeni
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton