Kollageeni + biotiini -jättipakkaus

150 kapselia
Kollageeni + biotiini -jättipakkaus
150 kapselia
29,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Jättipakkaus kollageenia luonnollisen kauneutesi tueksi!

“ Talven alkavaan pimeään sinkkiä ja C-vitamiinia, jotka tukevat kehoa pysymään voitolla flunssan jyllätessä :) Ja huikeana plussana bioteeni ihon, hiusten ja limakalvojen tueksi.. Kylmä ilma on omalle iholleni kovin epäsuotuisa … Kaiken tämän päälle pitää muistaa D-vitamiini.. Näillä eväillä pysyy mieli virkeänä, virukset “vieraissa” ja iho hehkuvana ;)

- Miia

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kollageenia? Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä.

Me kaikki olemme yksilöitä, joten muutokset kollagennin tuotannossa tapahtuvat myös yksilölliseen tahtiin.

Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä iholla. Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Kokeile ja innostu itsekin!

Tämän tehostaan kuuluisan tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen hyvinvointia. Ja tuotteen sisältämä sinkki puolestaan petraa ihon ja kynsien kauneutta.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä.

Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

ANNOSTUS: Aikuisille 1-4 kapselia vuorokaudessa.

Tämänkin tuotteen sisältämä, "kauneusvitamiiniksikin” kutsuttu, huippusuosion saavuttanut biotiini eli B7-vitamiini tukee aivan erityisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Biotiinin on todettu edistävän hiustenkasvua, ehkäisevän hiustenlähtöä ja vahvistavan kynsiä. Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

Suosittelemme myös: Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 150 kapselia
 • EAN: 6430050001766
 • Ainesosat: AINESOSAT:
  Hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria. suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.
  RAVINTOLISÄ.

  Ravintosisältö 1-4 kapselia:
  Kalakollageeni 250-1000 mg
  Biotiini 100-400 µg (*200 – 800 %)
  Sinkki 3,75-15 mg (*38 – 150 %)
  C-vitamiini 50-200 mg (*63 – 250 %).

  * = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kollageeni