Cognitive complex

60 kapselia
Cognitive complex
60 kapselia
38,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Opiskelijan salainen ase?

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan korkealaatuinen Cognitive Complex on terhakoittava sekoitus tuorepakastekuivattuja kasveja sekä mm. DHA:ta ja bioaktiivista R-lipoiinihappoa ja polyfenoleja, jotka yhdessä tukevat kognitiivisia toimintoja sekä aivojen optimaalista toimintaa.

Tuote sopii ihanteellisesti esimerkiksi opiskelun tueksi.

NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia.

Cognitive Complex on ylivertainen yhdistelmä parhaimpia aineksia: yhtä aikaa adaptogeeninen, tulehdusta lievittävä sekä aivo- ja hermosoluja suojaava.

Tämän tuotteen sisältältämä, adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen. Vahvistava ja voimistava ruusujuuri on erityisen suositeltavaa kuntoilijoille ja stressaajalle.

Annostus ja käyttö:
Nauti 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että parhainkaan ravintolisä (ei edes tämä tuote) ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430065092063
 • Ainesosat: Ainesosat:
  1 kapseli sisältää:
  NORDIQ-kasvijauhesekoitus 330 mg
  Sisältää:
  Ruusujuuri* 100 mg
  Luomu kurkumajuuri* 50 mg
  Mustaviinimarja* 50 mg
  Mustikka* 50 mg
  Luomu punajuurimehu* 25 mg
  Luomu lehtikaalin idut* 25 mg
  Luomu rosmariinin lehti* 20 mg
  Luomu hibiskuksenkukka 10 mg
  * = pakastekuivattu
  DHA (kasviperäinen) 150 mg
  Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 100 mg
  Koliini (bitartraatti) 10 mg
  R-alfalipoiinihappo 10 mg
  Viinirypäleen siemenuute (95% polyfenoleja) 10 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen