B12 -vitamiinitipat, 50 ml

B12 -vitamiinitipat, 50 ml

Normaali hinta: 17,99 €

Special Price 15,99 €

( 319,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Vahva ja hyvin imeytyvä B-vitamiinitippa.

Yksityiskohdat

B12 on aivoille ja hermostolle tärkeä vitamiini, joka auttaa skarppaamaan myös silloin, kun puhti on poissa ja olo kuin olmilla.

B12-vitamiini onkin tuikitärkeä vitamiini, joka mm. edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja, veren punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa.

Lisäksi nämä loistavasti imeytyvät, huiman suosion saavuttaneet Biomed B12-vitamiinitipat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta!

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

B12-vitamiinia saadaan yksinomaan eläinkunnan tuotteista; maksasta, munuaisista, kalasta ja lihasta.

B12-vitamiinin puutetta on pääasiassa ikääntyneillä. Yhdellä kymmenesosalla yli 65-vuotiaista suomalaisista on todettu B12-vitamiinin puute. B12-vitamiinin puutteesta kärsivät myös yksipuolista kasvisruokavaliota noudattavat henkilöt. Sen puutostila voi ilmetä esimerkiksi anemiana.

Iäkkäillä puutteen syy on yleensä B12-vitamiinin imeytymisen häiriö, jonka voi aiheuttaa surkastuttava mahalaukun tulehdus eli atrofinen gastriitti. Atrofinen gastriitti voi johtua helikobakteerista tai syntyä autoimmuunitaudin seurauksena. Tällaista anemiaa kutsutaan nimellä pernisiöösi anemia.

B-12 vitamiinilla on todettu myös monia muita terveysvaikutuksia:
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää hermoston normaalia toimintaa
edistää normaaleja psykologisia toimistoja
edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Annostus:
1 ml sisältää 2000 mikrogrammaa B12 –vitamiinia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152000026
 • Ainesosat: Ainesosat:B12-vitamiini (maissista fermentoimalla saatu syanokobalamiini), sorbitoli, maltitoli, luontainen mansikka-aromi, vesi.

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 ml = 20 tippaa)
  B12-vitamiinia, 2000 mikrog

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen