Shatavari eli terttuparsa, 60 kpl, 60 g

Shatavari eli terttuparsa, 60 kpl, 60 g
9,95 €
( 165,83 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kokonaisvaltaista tasapainoa ayurvedisesti!

Yksityiskohdat

Terttuparsa eli Shatavari tukee elimistösi hyvinvointia monipuolisesti.

Etenkin naisellista elinvoimaa ja tasapainoa tukevista vaikutuksistaan kuuluisaksi tullut shatavari (Asparagus racemosus, suomeksi Terttuparsa) tukee sydämen, virtsateiden ja hermoston terveyttä. Shatavari vaikuttaa myös suotuisasti uneen sekä stressin lievenemiseen. Ayurvedassa korkeasti arvostettu shatavari tukee myös ruuansulatusta ja sillä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia myös lisääntymiseen.

Lisäksi tämä on havaittu suotuisaksi esim. hengitystievaivoissa sekä iho-ongelmissa.

Käyttö: 2 kapselia päivittäin. Älä ylitä suositeltua annostusta. Säilytä tuote suojassa valolta ja lämmöltä sekä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote ei sovi raskaana oleville, eikä imetyksen aikana. Mikäli kärsit aknesta, ihottumista tai rosaceasta, suosittelemme, että käännyt myös koulutetun ravintoterapeutin tai funktionaalisen lääkärin puoleen, saadaksesi pidempiaikaisen avunvaivoihin.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • EAN: 5060112864797
  • Ainesosat: Terttuparsa (Asparagus Racemosus) Kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa 400mg of herb per capsule.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: vegaaninen