Teff-jauho, 450 g

Teff-jauho, 450 g
8,85 €
( 19,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ravinteikas, gluteeniton täysjyväjauho

Yksityiskohdat

Pähkinäinen ja hieman makeahko Govindan teffjauho sopii niin makeisiin kuin suolaisiinkin gluteenittomiin leivonnaisiin, kuten kakkuihin, leipiin, pizzataikinaan ja lettuihin. Ruuanlaitossa se toimii oivallisesti esimerkiksi kastikkeiden ja keittojen suurustuksessa.

Etiopialaisen hirssinsukuisen teff-kasvin pikkuruisista siemenistä jauhetaan ravinteikasta, gluteenitonta täysjyväjauhoa. Teff-jauhossa on paljon mineraaleja, erityisesti kalsiumia ja magnesiumia. Proteiinirikas jauho sisältää kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot. Teff on myös kuidun lähde ja sen hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä, siksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi urheilijoille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että teff-jauhotkaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4038507002407
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 334 kcal (1398 kJ)
  Proteiinia 12 g
  Hiilihydraatteja 65 g
  Rasvaa 2 g
  Ravintokuitua 7,9 g
  Magnesiumia 185 mg
  Kalsiumia 160 mg
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Muut viljatuotteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen