Teff-jauho, 500 g

Teff-jauho, 500 g
6,99 €
( 13,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Eksoottinen ja herkullinen jauhe gluteenittomaan leivontaan

Yksityiskohdat

Luomusertifioitu teff-jauho on etiopialaisen hirssinsukuisen teff-kasvin pikkuruisista siemenistä jauhettua ravinteikasta, luontaisesti gluteenitonta täysjyväjauhoa. Teff-jauhossa on paljon mineraaleja, erityisesti kalsiumia ja magnesiumia. Proteiinirikas jauho sisältää kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot.

Teff on myös hyvä kuidun lähde ja sen hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä, minkä takia se sopii erinomaisesti esimerkiksi urheilijoille.

Pähkinäinen ja aavistuksen makeahko teffjauho sopii niin makeisiin kuin suolaisiinkin leivonnaisiin, kuten kakkuihin, leipiin, pizzataikinaan ja lettuihin. Ruuanlaitossa se toimii oivallisesti esimerkiksi kastikkeiden ja keittojen suurustuksessa.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei teff-jauhoistakaan pyöräytetyt herkut pelkästään toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051829468
 • Ainesosat: Ainesosat: Teff-jauho*.*=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö / 100 g

  Energiaa: 1398 kJ/334 kcal
  Proteiinia: 12 g
  Hiilihydraatteja: 65 g
  Rasvaa: 2 g
  Ravintokuitua: 7.9 g
  Magnesiumia: 185 mg
  Kalsiumia: 160 mg
 • Alkuperämaa: Etiopia
 • Tuotetyyppi: Muut viljatuotteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen