Teejuoma, vihreä tee & granaattiomena, 330 ml

Teejuoma, vihreä tee & granaattiomena, 330 ml
2,45 €
( 7,42 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu vegaaninen
Viehkeyttä vihreästä teestä, hehkeyttä hedelmästä!

Yksityiskohdat

Raikkaalta granaattiomenalta vienosti maistuva vihreä tee -pohjainen luomujuoma tuo puhtia päivääsi jokaisella kulauksella. Tämä mainio makuelämys piristää sekä kroppaa että mieltä. Testaa ja innostu itsekin!

Little Miracles -luomujuomat yhdistävät luonnon parhaat antimet ja muinaisen itämaisen viisauden yhdessä modernin tieteen kanssa. Tuloksena on energinen sekoitus puhdasta ja luonnonmukaisesti viljeltyä valkoista, vihreää tai mustaa teetä sekä ginsengiä, josta saat terveellistä ja luontaista pitkäkestoista energiaa.

Little Miracles -luomujuomat ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai makeutusaineita.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5708190030016
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, 4,1% tiivisteestä valmistettu hedelmätäysmehu*(2,3% omena, 1,4% sitruuna, 0,4% granaattiomena),4% agaavesiirappi*, 2,5% ruokosokeri*, 0,4% vesiuutettuacaimehu*, 0,08% vihreä tee -uute*, 0,001%ginseng uute*, happo (sitruunahappo), luontainenaromi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

    * = Luonnonmukaisesti viljelty
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, vegaaninen