Teejuoma, musta tee & persikka, 330 ml

Teejuoma, musta tee & persikka, 330 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu vegaaninen
Kukkea kulauteltava antaa tarmoa taipaleellesi!

Yksityiskohdat

Vienosti mukavan makoisalta persikalta maistuva teejuoma saa voimasi valloilleen. Tämä kukkea kulauteltava piristää sekä kroppaa että mieltä. Testaa ja innostu itsekin!

Little Miracles -luomujuomat yhdistävät luonnon parhaat antimet ja muinaisen itämaisen viisauden yhdessä modernin tieteen kanssa. Tuloksena on energinen sekoitus puhdasta ja luonnonmukaisesti viljeltyä valkoista, vihreää tai mustaa teetä sekä ginsengiä, josta saat terveellistä ja luontaista pitkäkestoista energiaa.

Little Miracles -luomujuomat ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai makeutusaineita.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5708190030023
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, 7,1% hedelmämehutiiviste* (4,2% omena, 2,5% sitruuna, 0,4% persikka), 4% agaavesiirappi*, 2,7% ruokosokeri*, 0,4% vesi-uutettu açai mehua*, 0,13% ohramallas uute*, 0,12% musta tee -uute*, 0,001% ginseng uute*, happo (sitruunhappo), luontaiset aromit.

    * = Luonnonmukaisesti viljelty
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Energiajuomat, Jääteet, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, vegaaninen