Slim me -tee (Shape Me -tee), 30 g

20 pussia
Slim me -tee (Shape Me -tee), 30 g
20 pussia
3,90 €
( 130,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Elinvoimaa elämääsi kukkean kulauteltavan avulla!

Yksityiskohdat

Tämä terhakoittava tee-elämys saa kroppasi ampaisemaan vaikka läpi harmaan teen! Vihreä tee ja ginseng yhdistettynä makeaan ceyloninkaneliin ja tuliseen inkivääriin tarjoavat luonnollisen energisoivan nautinnon.

Kyseessä on luomulaatuinen, vihreä tee-pohjainen teesekoitus, joka on hyvänmakuinen ja piristävä tuttavuus! Sisältää mm. qinsengniä ja mausteita.

Teen sisältämä antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle. 

Slim me-teessä yhtenä terhakkana tehoaineena komeileva, pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shopille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Valmistus:

Hauduta riittävän kauan - vähintään 5 minuuttia.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 0680275057970,680275043973,680275057970
  • Ainesosat: Vihreä tee*, kaneli*, ginseng*, inkivääri*, acai*. *luomutuotanto.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen