Tee, Slim me, 30 g

20 pussia
Tee, Slim me, 30 g
20 pussia
3,90 €
( 130,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Aineenvaihduntaa stimuloiva luomutee!

Yksityiskohdat

Vihreänkin teen hoikentavien ominaisuuksien ansiosta tämä tee antaa kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähdön.

Slim me-teen sisältämä vihreä tee (Camelia sinensis) auttaa taistelemaan liikakiloja vastaan, parantaa sysänterveyttä, alentaa kolesterolia ja edistää sokeriaineenvaihduntaa.

Kyseessä on luomulaatuinen, vihreä tee-pohjainen teesekoitus, joka on hyvänmakuinen ja piristävä tuttavuus! Sisältää mm. qinsengniä ja mausteita.

Teen sisältämä antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle. 

Slim me-teessä yhtenä terhakkana tehoaineena komeileva, pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shopille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Valmistus:

Hauduta riittävän kauan - vähintään 5 minuuttia.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 680275043973
  • Ainesosat: Vihreä tee*, kaneli*, ginseng*, inkivääri*, acai*. *luomutuotanto.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen