Tee, Energise me, 20 pss, 30 g

20 pussia
Tee, Energise me, 20 pss, 30 g
20 pussia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pirteyttä päivään energisoivasta luomuteestä!

Yksityiskohdat

Raikkaan minttuinen teenautinto saa sukat pyörimään jaloissa ja ilon ylimmilleen.

Ja kun mukana temmeltämässä ja makunautintoa lisäämässä kirmaavat virkeyttä ja voimaa boostaavat nokkonen ja ginseng yhdessä inkiväärin, seljankukan, kanelin, rooiboksen ja karhunvatukan kanssa on juhlat suussa taattu ja jo näyttää arkisen harmaa päivä pirteämmältä. Kuppi kuumaa todentotta tekee hyvää!


English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shopille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella. 

Maista - ja tee hetkestä elämys!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 0680275043928,680275043928
  • Ainesosat: Viherminttu* 34%, piparminttu* 20%, karhunvatukanlehti* 12%, rooibos* 7%, nokkonen* 7%, inkiväärinjuuri* 6%, sitruunaruoho* 5%, kaneli* 5%, seljankukka* 2%, ginseng* 2%. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ingredienser: Grönmynta* 34%, pepparmynta* 20%, björnbärsblad* 12%, rooibos* 7%, nässla* 7%, ingefärsrot* 6%, citrongräs* 5%, kanel* 5%, fläderblomma* 2%, ginseng* 2%. *ekologisk. Förvaras torrt och svalt.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Teelajitelmat, Yrttitee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen