Täyttösävy luomiväripalettiin, jonc de mer

Täyttösävy luomiväripalettiin, jonc de mer

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Merilevän vihreä luomiväri

Yksityiskohdat

"Tässäpä ympäristöystävällinen täyttöpakkaus Bohon luomiväripalettiin - täyttösävyjä suosimalla säästät sekä luontoa että rahaa.

Bohon luomivärit ovat tunnettuja korkeasta pigmenttisyydestään sekä pysyvyydestään. Voit käyttää luomivärejä sekä kuivalla että kostealla siveltimellä.

Sävyä saatavana jälleen joulukuussa!

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja. "

Lisätiedot

  • EAN: 3760220172310
  • Ainesosat: " INCI :

    MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ZINC STEARATE, CI 77499 (IRON OXIDES), SQUALANE, CI 77492 (IRON OXIDES), BENZYL ALCOHOL, CI 77491 (IRON OXIDES), PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, DEHYDROACETIC ACID

    * = luomulaatuinen ainesosa. "
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Luomiväripaletit, Luomivärit, Täyttöpakkaukset