Tattaripipari, käsintehty, 120 g

Tattaripipari, käsintehty, 120 g
4,75 €
( 39,58 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu
Tältä maistuu joulu!

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle mahtavan maukkaita, luomulaatuisia tattaripipareita, jotka on valmistettu käsityönä ja suurella sydämellä!

Nämä luontaisesti gluteenittomat herkkupiparkakut saavat joulun kielellesi ja mielellesi!

Maista ja ihastu itsekin - gluteeniton luomukeksi saattaa jopa pelastaa päiväsi (tai tarjoaa ainakin varmasti hehkeän herkkuhetken).

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4742824012277
  • Ainesosat: Ainesosat: Tattarijauho*, kookosrasva*, ruokosokeri*, kananmuna*, smetana*, inkivääri*, kardemumma*, kaneli*, neilikka*, sitruunahappo*, Himalajan suola, vesi, sooda.*.
    *= luomulaatua.

    Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Viro
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu