Tattarinäkkileipä, 125 g

Tattarinäkkileipä, 125 g
4,35 €
( 34,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luomullisesti gluteenitonta!
"Tattarinäkkileipä on parasta gluteenitonta syötävää! Se on niin hyvää, että sitä kehtaa helposti tarjota myös niillekin, jotka eivät välttele viljatuotteita. Näkkileivän päälle laitan tahinia ja tomaattia ja koristelen persiljasilpulla. Hyvää ja terveellistä."
- Pirjo

Yksityiskohdat

Rapsakka ja mehevä gluteeniton tattari-luomunäkkäri. Ainutlaatuinen 'kukkaisleipä' on valmistettu kivimyllyllä jauhetuista tattarijauhoista. Sen aito maku ja rapeus säilyvät luonnollisesti ilman lisättyjä pakkauskaasuja, aromeja, maitoa tai hiivaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3380380048432,3380380062001
  • Ainesosat: Ainesosat: Tattarijauho*, raakaruokosokeri* (<2%), suola. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Näkkileivät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen