Tattarinäkkileipä, 120 g

Tattarinäkkileipä, 120 g
3,90 €
( 32,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tarmoa tattarista - helposti ja herkullisesti!

Yksityiskohdat

Railakkaan rapea, luontaisesti gluteeniton luomunäkkileipä maistuu mainiosti jopa sellaisenaan! Hehkeimmän herkun tästä puhtia tuovasta purtavasta saa, kun sen päällystää maapähkinävoilla tai mantelitahnalla ja lempikasviksillaan. Iske kiinni ja ihastu!

PS: Tämä herkku on valmistettu täysin gluteenittomasssa leipomossa, joten viljaherkillekin tätä on turvallinen valinta - ja varsin maistuva sellainen!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722309814,5032722315570
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Tattari* (98.5%), merisuola (1.5%)
  *= luomulaatua

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa: 1443kJ/340kcal
  Proteiinia 10.8g
  Hiilihydraatteja 68.2g
  josta sokereita 1.31g
  Rasvaa 2.7g
  Kuitua 8.4g
  Suolaa 0.5g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Näkkileivät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen