Tasapainottava kasvovesi, 200 ml

Tasapainottava kasvovesi, 200 ml
17,99 €
( 89,95 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Normaalille ja sekaiholle.

"Mieluisin luonnonkosmetiikkatuote Ruohonjuuressa on mielestäni Madaran epäpuhtalle /sekaiholle tarkoitettu kasvovesi. Toimii matkoillakin puhdistustuotteena, jos ei vettä ole saatavilla."

- Minna

”Ehdoton ihonhoidon ihme on Madaran tasapainoittava kasvovesi. Pesun jälkeen suihkaus kasvoille ja kasvovoidetta päälle. Iho on kuin uusi! Todella pehmeä ja heleä! Kannattaa käyttää myös kuiville käsille ja jaloille! Todella huippu!”

- Heidi

“Rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiva kasvovesi virkistää ja raikastaa ihon puhdistuksen jälkeen ja sopii sellaisenaan aamuisin käytettäväksi mikäli ei muulla tahdo puhdistaa.”

- Salla

"Kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja raikastaa samalla ihoa. Kasvoveden jälkeen hoitotuotteetkin imeytyvät ihoon paremmin."

- Salla

Yksityiskohdat

Madaran Tasapainottava kasvovesi (BALANCING TONER) virkistää ja tasapainottaa sekä öljyisiä että kuivia ihoalueita, supistaen samalla huokosia. Tasapainottaa ihon pH arvoa. Iho valmistautuu vastaanottamaan kosteutta, kuten sateen virkistämä kukka.

SISÄLTÄÄ: vadelmaa, piharatamoa, kurkkua, kamomillaa, ruusuvettä.

PH 4,0 - 5,5. Vegaaninen.

KÄYTTÖ: Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi kasvot ja kaula hellävaraisesti. Jatka hoitoa ihotyypillesi sopivalla MÁDARA kosteusvoiteella.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009820194,4751009821313
 • Ainesosat: INCI:

  Aqua, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Glycerin**, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch-hazel) Leaf Water*, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract*, Sodium PCA, Xylitylglucoside, Betaine, Anhydroxylitol, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Propanediol, Benzyl Alcohol, Xylitol, Potassium Sorbate, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid

  * = Raaka-aineet luomutuotantoa
  ** = Made using organic ingredients  

  100% raaka-aineista luonnollista alkuperää
  20,158% raaka-aineista luomutuotantoa

  ECOSERTIFIOITUA ja luonnollista luomukosmetiikkaa SAS – B.P. 47 F-32600 ECOCERT standardien mukaisesti
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Kasvovedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen