TARKKA-ravintolisä (MENTAL-ravintolisä)

TARKKA-ravintolisä (MENTAL-ravintolisä)

Normaali hinta: 28,90 €

Special Price 22,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon superfood vegaaninen
Fiksu valinta tarkkaavaisuuden ja keskittymisen tueksi

Yksityiskohdat

Rohtos Labs:in pieteetillä kehitetty TARKKA-ravintolisä (joka myös MENTAL-nimellä tunnetaan) on kivunnut hetkessä tunnettuksi keskittymisen ja muistin tukemisesta kiinnostuneiden keskuudessa. 

Tarkkana kuin porkkana! Hyvä keskittyminen on olennaista kaikkien tarkkaavaisuutta vaativien tehtävien suorittamisessa. Ihmismuisti on epätäydellinen suoritin. Sen tehokkaaseen toimintaan vaikuttavat useat tekijät, joita on mahdollista tukea tavoitehakuisesti mikroravinteita hyödyntäen.

Rohtos Labsin Tarkka-ravintolisä koostuu seitsemästä älyravinteesta ja adaptogeenistä, jotka on valittu optimoimaan kognitiivista suorituskykyä tukemalla muistiin painamista, keskittymiskykyä ja syventymistä käsillä olevaan tehtävään. Tarkan vaikutus perustuu rohtoskasvien ja hyvin imeytyvien neuroravinteiden harmoniseen yhteisvaikutuksen.

Asetyylikarnitiini, sitikoliini ja fosfatidyyliseriini tukevat skarppaamista tarjoamalla rakennusaineita aivojen hermosoluille ja muistin toiminnasta vastaavien välittäjäaineiden tuottamiseen.

Tarkan sisältämä Ruusujuuri on kliinisesti tutkittu ja tehokas adaptogeenikasvi, joka tukee psyyken vireystasoa ja mielialaa nopeavaikutteisesti.

Tarkka-ravintolisässä tehoainena temmeltävä Ginkgo biloba tukee aivojen terveyttä  ja yhdessä B3-vitamiinin kanssa avittelee kognitiivista toimintaa (mm. muistitoimintojen suorityskykyä) mm.  tukemalla tehokasta verenkiertoa aivoissa.

Tarkka on tehokas nootrooppi, joka toimii synergistisesti yhdessä Rohtos Labsin Noste-valmisteen psyykkistä vireystilaa tehostavan vaikutuksen kanssa.

Tarkka-ravintolisän vaikutusmekanismi:

Aivojen suorituskyvyn biokemiallinen tukeminen tarjoamalla niiden käyttöön lisäravinteellinen annos luontaisia yhdisteitä, joita käytetään uusien aivosolujen rakentamiseen ja jotka tukevat tehokasta verenkietoa aivoissa, säätelevät muistista ja mielialasta vastaavien välittäjäaineiden toimintaa sekä vaimentavat hapetusstressiä keskushermostossa.

Tarkka-ravintolisää suosivat etenkin keskittymistä vaativissa hommissa puuhaavat, opiskelijat, tietotyöläiset ja muistinsa kanssa kamppailevat. 

Tarkka-ravintolisän vaikutusaika: 5 tunnin muistitoimintojen aktiivinen tuki, 12 tunnin antioksidatiivinen vaikutus


Käyttö ja annostus:

Otetaan tarvittaessa 2 kapselia kerrallaan tyhjään vatsaan.

Jatkuva käyttö tehostaa Tarkan vaikutusta, ennen kaikkea hapetusstressin haittavaikutusten minimoinnin osalta.


Huomioitavaa: 

Niasiini (B3) saattaa aiheuttaa tilapäistä ihon punoitusta tai kutinaa. Vaikutus on harmiton ja se vaimenee käytön jatkuessa.


Tarkka-ravintolisä soveltuu yhteen etenkin seuraavien ainesten kanssa:

- Omega3 tehostamaan rasvahappojen imeytyvyyttä

- Kahvi, Yerba Mate; harmoninen stimuloiva yhteisvaikutus

- Alfalipoiinihappo synergistinen antioksidatiivinen vaikutus keskushermostossa

Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pikkuväen hyppysiin, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430066640249
 • Ainesosat:

  Asetyylikarnitiini

  Karnitiini on aminohappo, jota esiintyy tietyssä määrin luonnossa, mutta jota elimistö voi myös valmistaa muista olennaisista aminohapoista. Kun karnitiini asetylisoituu, sen imeytyvyys keskushermostoon ja aivoihin tehostuu olennaisesti. Asetyylikarnitiini on monikäyttöinen yhdiste terveyden tukena.

  Sitikoliini

  Sitikoliini on yksi kolmesta koliinia sisältävästä fosfolipidin muodosta, joka soveltuu suun kautta annosteltavaksi. Sitikoliinin terveyttä tukeva vaikutus perustuu sen muuntumiseen kehossa edelleen koliiniksi ja uridiiniksi.

  Fosfatidyyliseriini

  Fosfatidyyliseriini on ruokarasvoja muistuttava yhdiste. Sitä esiintyy korkeina pitoisuuksina hermosoluissa. Aivoista n. 15% koostu fostadyyliseriinistä. Elimistö saa sitä sekä ruokavaliosta että muodostamalla sitä muista yhdisteistä, mutta sen käyttö ravintolisänä tukee sen pitoisuuksia tehokkaasti. Fosfatidyyliseriinin pitoisuus aivoissa vaikuttaisi laskevan ikääntymisen myötä. 

  Ginkgo Biloba

  Gingko bilopa on kiinalaisen lääketieteen perinteen klassinen lääkekasvi, joka tunnetaan myös nimellä neidonhiuspuu. Luontaisena sitä esiintyy laajalla alueella mm. Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Ginkgo biloba sisältää gingkolidejä sekä bilobalisidejä, kahta hermosoluja suojelevaa yhdistettä, jotka tukevat aivojen tehokasta verenkiertoa. Niiden yleisellä hermosoluja suojelevalla vaikutuksella saattaa olla yhteys tehokkaiden muistitoimintojen ylläpitämiseen. Tarkan sisältämä Gingko bilopa on 50:1 uutos, joka on rikastettu kasvin lehdistä, ja standardisoitu sisältämään 24% glykosideja sekä 6% terpeenejä.

  Vitamiini B3

  Sekä niasiinia että nikotiinihappoa kutsutaan B3-vitamiiniksi. Molempia esiintyy erittäin pieninä pitoisuuksina useimmissa ruoissa. Käyttämämme B3-vitamiini on niasiinia. Niasiini tukee tehokasta verenkiertoa ja sillä on eräissä tapauksissa hermosoluja suojeleva vaikutus.

  Ruusujuuri

  Myös Suomessa luontaisesti esiintyvä ruusujuuri, Rhodiola rosea on adaptogeeninen kasvi, jolla on paitsi pitkä käyttöhistoria, myös runsaasti modernia, sen vaikutuksia validoivaa tiedettä takanaan. Ruusujuurta esiintyy luontaisesti Pohjois-Euroopassa, Venäjällä ja osissa Pohjois-Amerikkaa. Ruusujuuren perinteinen käyttö on keskittynyt Eurooppan ja Venäjälle, mutta ruusujuuren hyödyntäminen on sisällytetty myös kiinalaiseen lääketieteeseen. Skandinaviassa ensimmäiset kirjalliset maininnat sen käytöstä ovat 1700-luvulta. Eräiden lähteiden mukaan viikingin hyödynsivät fyysisen suorituskykynsä ylläpitämisessä. Ruusujuuren sisältämistä yhdisteistä tärkeimpinä pidetään salidrosidia ja rosaviinia, jotka ovat pääosin ruusujuuren vaikutusten takana. Ruusujuuri on laajasti hyödyllinen aivojen toiminnalle (kognitiivisten kykyjen tukeminen ja stressiä vastaan taisteleminen). Tarkan sisältämä ruusujuuri on uutos, jonka sisältämä salidrosidipitoisuus on standardoitu 3% ja rosaviinin 5%.

  Männynkuoriuute

  Männyn kuori on erinomainen prosyanidiinien lähde. Prosyanidiinejä esiintyy männyn lisäksi mustikoissa, viinissä, viinissä ja viinirypäleissä, sitrushedelmissä sekä (raaka)kaakaossa. Prosyanidiinit ovat hyvin imeytyviä, luontaisia ja tehokkaita antioksidatiivisia sekä tulehdusta vaimentavia yhdisteitä. Männykuoriuute tukee verisuonten terveyttä; tehokasta verenkiertoa kaikkialla kehossa; vaikutuksen taustalla on työoksidin tuotannon ja verenkiertoon laskemisen säätely. Männykuoriuute on voimakas antoksidantti. Hapetusstressi ja siitä aiheutuvat tulehdustila haittaavat tajuntaa ylläpitäviä toimintoja Tarkan sisältämän männynkuoriuutteen prosyanidipitoisuus on standardisoitu 98%.

  INGREDIENSER: 

  Ginkgo
  Rhodiola
  Citikolin
  Fosfatidylserin
  Ginkgo biloba
  Acetyl-L-karnitin (ALCAR)
  Vitamin B3
  Rhodiola rosea
  Tallbarksextrakt
  Piperin
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: laktoositon, superfood, vegaaninen