Nirwana-suklaa, vegaaninen, tumma, 100 g

Nirwana-suklaa, vegaaninen, tumma, 100 g

Normaali hinta: 4,20 €

Special Price 3,90 €

( 39,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Verraton vegaanisuklaa, iske kiinni ja ihastu!

"Universumin herkullisin suklaa. Nirwana on nimensä mukainen :)"

- Nina

“Ihan sairaan hyvää, vegaanista “kinder”suklaata!

-Anna

“Lempparisuklaa!"

- Anu

 

Yksityiskohdat

Rapunzelin vegaaninen tummasuklaa kuuluu herkkujen aateliin. Tumman suklaan ja pehmeän hasselpähkinätahnan liitto sulaa suuhun. Makeus syntyy raakaruokosokerilla ja aromit aidolla Bourbon-vaniljalla.

Suklaa on valmistettu Hand-in-Hand projektien raaka-aineista:

Hand-in-hand on Rapunzelin perustama, ulkopuolisen valvontajärjestön sertifioima sosiaalisen vastuullisuuden projekti, jonka myötä tuottajat saavat koulutusta, ohjausta, pitkäaikaiset taatut ostot sekä tuotteista reilun, maailman markkinoita korkeamman hinnan. Tuottaja sitoutuu luomutuotannon kriteerien lisäksi kehittämään työntekijöiden työskentelyolosuhteita eikä lapsityövoimaa käytetä.

Lue blogistamme lisää Rapunzel-tuotteista ja Hand-in-hand -projektista >>

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040202844
  • Ainesosat: Ainesosat: rapadura täysruokosokeri *, cristallino ruokosokeri *, kaakaomassa*, hasselpähkinä * 19,7 %, kaakaovoi*, kaakaojauhe*, bourbonvanilja *. *= luomulaatuinen. Saattaa sisältää jäämiä soijasta, maidosta ja muista pähkinöistä.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen