Target 1 -ravintolisä, 44 g

60 kpl/ pakkaus
Target 1 -ravintolisä, 44 g
60 kpl/ pakkaus

Normaali hinta: 39,90 €

Special Price 29,95 €

( 680,68 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Sinun puolellasi stressiä ja loppuunpalamista vastaan!

“Target 1 on täsmäyhdistelmä stressin ja / tai yleisen uupumuksen selättämiseksi! Tästä saat lempeän tehokkaasti virtaa jokaiseen päivääsi! Itse koen, että tuotteen käyttö päiväsaikaan tuo myös parempilaatuista unta öisin.”

- Kati”Target 1 on todellinen tykki ravintolisäksi! Olen jonkin aikaa kärsinyt melko voimakkaista uupumusoireista, joita olen koittanut lievittää melko vaisuin tuloksin mm. meditoimalla, hengitysharjoituksilla, juoksemalla, seksillä, sosiaalisissa suhteissa petraamalla – you name it… Target-ravintolisää otettuani lamauttavat oireet lähtivät pois jo kahden päivän käytön jälkeen: yöuni ei enää ollut katkonaista, riittämättömyyden ja voimattomuuden tunteet katosivat – elämä muutenkin palautui mittasuhteisiinsa ja työteho kiiri jopa huipputasolle. Olen todella hämmästynyt Target-ravintolisän tehosta – suosittelen testaamaan!”

- Johanna“Kaamosväsymykseen loistotuote, samoin pitkäaikaisen stressin taltuttamiseen - tuote on hyvin testattu ja tehoa löytyy. Kannattaa kokeilla, huomaat eron muutamassa päivässä!”

- Kati

Yksityiskohdat

Target 1 on kasviuute-aminohappo-kaseiinivalmiste, joka auttaa nuupahtunutta mieltä virkoamaan ja kovastikin kuormittunutta elpymään. Target 1 -ravintolisä auttaa väsymykseen, johon unikaan ei auta. 60 todella tehokasta kapselia/ pakkaus.

TARGET 1®:n sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan ylikuormitusta vastaan. Venäjänjuuri rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa sekä vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. 

Lue lisää tästä - ja innostu itsekin!

TARGET 1® sisältää venäjänjuurta, kaseiinia, tauriinia ja verkkomeloniuutetta.

Target 1 auttaa kehoa puolustautumaan ylikuormitusta vastaan ja sopeutumaan sekä sisäiseen että ulkoiseen muutokseen.

Valmiste sisältää neljää ainesosaa, joista jokainen vaikuttaa eri tavalla. Target 1:n ainesosat ovat venäjänjuuri, kaseiini, tauriini ja meloniuute.

Tauriini on antioksidanttinen aivosolujen välittäjäaine, joka on petraa keskittymistä ja skarppaa muistia.

Verkkomeloniuutteen sisältämä SOD-entsyymi toimii superantioksidantin tavoin, parantaa immuniteettia ja vaikuttaa fyysiseen sekä henkiseen suorituskykyyn.

Target 1 -ravintolisä kehitettiin alun alkaen ammatti-golfareiden tarpeisiin lisäämään vaativan harjoittelun ja kilpailukauden vaatimaa paineensietokykyä ja vähentämään uupumusta. Golf-ammattilaisille kemiallinen lääkitys ei ollut vaihtoehto, koska golf lajina vaatii maksimaalista tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Tältä pohjalta ja näihin tarpeisiin Bordeauxin yliopisto kehitti Target 1 -ravintolisän, josta sittemmin on hyötynyt iso joukko ihmisiä.

Käyttöohje:
1 tabl vuorokaudessa nesteen kera (esim. lasillinen vettä).

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl/ pakkaus
 • EAN: 6430053740013
 • Ainesosat:

  Vaikuttavat aineet per tabletti:
  Venäjänjuuriuute 156 mg
  Kaseiinihydrolysaatti (maidosta) 75 mg
  Tauriini 50 mg
  Meloniuute 5 mg

  Ainesosat:<br/>
  Aine osa t: Venäjänjuuriuute, maltodekstriini, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hyytelöimisaine: karrageeni, väriaine: titaanidioksidi,
  kiinteyttämisaine: kaliumasetaatti), kaseiinihydrolysaatti (maito), tauriini, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti ja piidioksidi, meloniuute.

 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: gluteeniton