Tähtianis & kanelitee, 40 g

Tähtianis & kanelitee, 40 g

Normaali hinta: 5,45 €

Special Price 3,99 €

( 99,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Makutestin voittaja palveluksessasi.

“Tähtianis-kanelitee on koukuttava ja unelmainen tee, johon tykästyvät ihan kaikki! Hyvä pikkujoululahja :)”

- Venla

"Tähtianis-kanelitee on niin hyvää, ettei meinaa sanotuksi saada! Mahtavan mausteinen makuelämys, jossa maistuvat mm. kaneli, inkivääri, sencha, tähtianis sekä iki-ihana kardemumma. Tämä on ehdoton lemppariteeni, joka lämmittää ja ilahduttaa juojaansa!"

- Ciia

 

Yksityiskohdat

Nyt on hyviä uutisia sinulle, joka haaveilet huikeasta tulevaisuudesta! Kun käsissäsi on likipitäen taianomainen kupillinen Tähtianis & kaneliteetä, muuttuu mahdotonkin mahdolliseksi!

Horteesta herättävä tähtianis yhdessä iskevän inkiväärin ja lempeän kanelin kanssa saa sinut pystymään parhaimpaasi! Makuhermoja hivelevä sekoitus lumoavia luomumausteita on tämän hurmaavan herkullisen tee-elämyksen takana.

Henkilökuntamme suursuosikki ja Ruohonjuuren makutestin ylivoimainen voittaja - testaa sinäkin heti!

Kaikki tämän teen sisältämät ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060229012173
 • Ainesosat: Ainesosat: Kaneli* (40%), inkivääri* (20%), lakritsinjuuri*, Sencha vihreä tee*, tähtianis* (8%), kardemumma*.
  *= luomulaatua.

  Kaikki ainesosat ovat eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen