Tähtianis & kanelitee, 40 g

Tähtianis & kanelitee, 40 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Makutestin voittaja palveluksessasi.

“Tähtianis-kanelitee on koukuttava ja unelmainen tee, johon tykästyvät ihan kaikki! Hyvä pikkujoululahja :)”

- Venla

"Tähtianis-kanelitee on niin hyvää, ettei meinaa sanotuksi saada! Mahtavan mausteinen makuelämys, jossa maistuvat mm. kaneli, inkivääri, sencha, tähtianis sekä iki-ihana kardemumma. Tämä on ehdoton lemppariteeni, joka lämmittää ja ilahduttaa juojaansa!"

- Ciia

 

Yksityiskohdat

Nyt on hyviä uutisia sinulle, joka haaveilet huikeasta tulevaisuudesta! Kun käsissäsi on likipitäen taianomainen kupillinen Tähtianis & kaneliteetä, muuttuu mahdotonkin mahdolliseksi!

Horteesta herättävä tähtianis yhdessä iskevän inkiväärin ja lempeän kanelin kanssa saa sinut pystymään parhaimpaasi! Makuhermoja hivelevä sekoitus lumoavia luomumausteita on tämän hurmaavan herkullisen tee-elämyksen takana.

Henkilökuntamme suursuosikki ja Ruohonjuuren makutestin ylivoimainen voittaja - testaa sinäkin heti!

Kaikki tämän teen sisältämät ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229012173
  • Ainesosat: Ainesosat: Kaneli* (40%), inkivääri* (20%), lakritsinjuuri*, Sencha vihreä tee*, tähtianis* (8%), kardemumma*.
    *= luomulaatua.

    Kaikki ainesosat ovat eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu