Tahini-seesamtahna, suolaton, 360 g

Tahini-seesamtahna, suolaton, 360 g
5,70 €
( 15,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Monikäyttöinen ihmetahna!

Yksityiskohdat

Murskatuista seesaminsiemenistä valmistettu Kung Markattan tahini on tuhtia ja ravinteikasta tavaraa. Sopii myös mainiosti hiilihydraattitietoisille.

Levitä leivän päälle joko sellaisenaan tai hiukan jatkettuna. Suussa sulavan levitteen tuosta tahinista saa lisäämällä perusmassaan hiukan sitruunamehua, hiukan oliiviöljyä, muutaman murskatun valkosipulinkynnen, pikkiriikkisen tamaria ja reilusti tuoretta persiljaa. Taivaallista!

Tahini sopii oivallisesti käytettäväksi myös ruuanlaitossa. Tahinilla on ns. Midaksen kosketus: kaikki, mihin sitä laitetaan, muuttuu herkulliseksi. Perinteisesti seesamtahnaa käytetään hummuksen, halvan ja muiden Lähi-idän herkkujen raaka-aineena.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että edes tahini ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7391835000918
  • Ainesosat: Ainesosat: Paahdettu kuorimaton seesaminsiemen. Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Seesam, Tahnat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen