Tahini, raw food, 170 g

Tahini, raw food, 170 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Taivallista raakaravintoa!

Yksityiskohdat

Herkullista, kypsentämättömistä seesaminsiemenistä ja -siemenöljystä valmistettua tahinia raakaruokailijoidenkin iloksi ja hehkeimmäksi herkuksi. Luomulaatuinen lumous tarjolla nyt keittiösi komistamaan!

Murskatuista seesaminsiemenistä valmistettu tahini on tuhtia ja ravinteikasta tavaraa. Sopii myös mainiosti hiilihydraattitietoisille.

Levitä leivän päälle joko sellaisenaan tai hiukan jatkettuna. Suussa sulavan levitteen tuosta tahinista saa lisäämällä perusmassaan hiukan sitruunamehua, hiukan oliiviöljyä, muutaman murskatun valkosipulinkynnen, pikkiriikkisen tamaria ja reilusti tuoretta persiljaa. Taivaallista!

Tahini sopii oivallisesti käytettäväksi myös ruuanlaitossa. Tahinilla on ns. Midaksen kosketus: kaikki, mihin sitä laitetaan, muuttuu herkulliseksi. Perinteisesti seesamtahnaa käytetään hummuksen, halvan ja muiden Lähi-idän herkkujen raaka-aineena.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722312654
  • Ainesosat: Ainekset: Seesaminsiemen*, seesamöljy*. *=Luomulaatua.

    Tehty kypsentämättömistä raaka- aineista (alle 44c).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Seesam, Tahnat
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen