Syväpuhdistusvaahto, 150 ml

Syväpuhdistusvaahto, 150 ml
19,90 €
( 132,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehokas ja hellävarainen puhdistusaine kasvojen iholle.

Yksityiskohdat

Puhdistaa kasvojen ja kaulan ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Poistaa iholta meikin ja lian. Puhdistaa huokoset ihoa kuivattamatta.

SISÄLTÄÄ: Baltialaista mäkikuismauutetta, kehäkukkaa, kamomillaa, siankärsämöä, ruusuvettä.

PH 4,5 - 5,3. Vegaaninen.

KÄYTTÖ: Levitä muutama pumppaus vaahtoa kasvoille ja kaulalle huolellisesti sormenpäillä pyöritellen. Huuhtele. Taputtele kuivaksi. Puhdista kasvosi aamuin illoin. Jatka puhdistusta ihotyypillesi sopivalla MÁDARA kasvovedelle ja kosteusvoiteella.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

  • EAN: 4751009820248,4751009820286,4751009821351
  • Ainesosat: INGREDIENTS / INCI: 

    Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Rosa Damascena, Alcohol, Glycerin, Lactic acid, Sucrose Cocoate, Achillea Millefolium, Calendula Officinalis, Cahmomilla Recutita, Aroma.
  • Alkuperämaa: Latvia
  • Tuotetyyppi: Puhdistusvaahto
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen