Syväpuhdistava kasvovesi (Kirkastava kasvovesi), 200 ml

Syväpuhdistava kasvovesi (Kirkastava kasvovesi), 200 ml
18,95 €
( 94,75 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

“Tämä kasvovesi jättää ihanan fressin ja napakan fiiliksen iholle! Testaa itse ja totea ihohuokosten supistava vaikutus :) “

- Pauliina

Yksityiskohdat

Madaran Syväpuhdistava kasvovesi eli Kirkastava kasvovesi (CLARIFYING TONER) virkistää ja kirkastaa öljyistä ihoa. Vähentää kiiltoa, supistaa huokosia ja ehkäisee näppylöitä. Auttaa ihoa sitomaan enemmän kosteutta.

PH 2,5 - 4,5. Vegaaninen.

SISÄLTÄÄ: kurkkua, kalmojuurta, tammen kuorta, salviaa, ruusuvettä.

KÄYTTÖ: Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi kasvot ja kaula hellävaraisesti. Jatka hoitoa ihotyypillesi sopivalla MÁDARA kosteusvoiteella.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009820200,4751009821320
 • Ainesosat: INGREDIENTS / INCI: 

  Aqua, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Alcohol, Glycerin**, Acorus Calamus (Sweet flag) Root Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Betaine, Salicylic Acid, Quercus Robur (Oak) Bark Extract*, Salvia Officinalis (Salvia) Leaf Extract*

  * = raaka-aineet luomutuotantoa
  ** = raaka-aineet luontaisen kaltaisia 

  99,5% raaka-aineista luonnollista alkuperää
  18,975% raaka-aineista luomutuotantoa
  ECOSERTIFIOITUA ja luonnollista luomukosmetiikkaa SAS – B.P. 47 F-32600 ECOCERT standardien mukaisesti
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Kasvovedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen