Synerginen superfood-mix, 100 ml

Synerginen superfood-mix, 100 ml

Normaali hinta: 23,95 €

Special Price 19,99 €

( 199,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Valtavasti ravinteita käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Tässäpä poimittavaksesi kaikki superfoodit kätevästi terveytesi tueksi! Yhdellä iskulla nappaat ravintoasi rikastuttamaan mahtavimmat marjat, hedelmät, mukulat ja vihreät, synergisenä seoksena. Nämä laadukkaat, luomuviljellyt ravintopommit sisältävät kahmalokaupalla antioksidantteja, polyfenoleja, polysakkarideja, entsyymejä, bioflavonoideja, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

Monipuolinen valinta terveytesi tueksi - testaa ja ihastu!

Annostus ja käyttöohje: Sekoita 1-10 g jauhetta mehuun, jugurttiin tai smoothieen.Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei iskevinkään inkivääri-ihanuus korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat.

Lisätiedot

  • EAN: 6430065100003
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kylmäkuivattu acaijauhe*, mangostanijauhe*, amlajauhe*, granaattiomenajauhe*, macajuurijauhe*, spirulina*, nonijauhe*, tymijauhe*, ashwagandhajauhe*, alfalfalehtijauhe*, klorella, vihreä papaijajauhe, gojimarjauute, cordycepsjauhe, rakkolevä* ja makeutusaineena steviakasvista saatu makeutusaine.

    * = luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen