Supervihreä -viherjauheseos, 120 g

Supervihreä -viherjauheseos, 120 g
13,95 €
( 116,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Virkisty ja uudistu!

Yksityiskohdat

Tässäpä ravintoasi rikastamaan Supervihreä, joka on varsin helppokäyttöinen viherjauheiden sekoitus.

Se sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chlorellaa ja suomalaista nokkosta. Sekoita veteen tai smoothieen ja totea terhakoittava teho!

Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Jauheseoksen sisältämä chlorella on ruuansulatustakin avittava, kuona-aineille kyytiä antava ja erittäin ravinteikas valinta rikastamaan ravintosi. Chlorellan nimi juontuu klorofylliä tarkoittavasta sanasta, mikä jo osaltaan antaa kunniaa sen huimalla lehtivihreä- eli krorofylliptioisuudelle.

Antioksidanttirikas chlorella edistää maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.

Kovasti käytännöllisyytensä ja hyvän makunsa vuoksi kiitosta niittänyt Supervihreä on todella helppokäyttöinen ja miedon makuinen yhdistelmä parhaita viherjauheita.

Orasjauheet yhdistettynä spirulinaan ja chlorellaan sisältävät erittäin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka puhdistavat ja ravitsevat elimistöä.

Sekoitus on viimeistelty laadukkaalla suomalaisella nokkosuutteella. Tämän tuotteen sisältämä nokkonen onkin luonnon vanttera voimakasvi! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Annostus: 1-2 rkl/pvä. Lisää vihersmoothieen tai vihermehuun. Voit myös sekoittaa sellaisenaan veteen ja puristaa mukaan hieman sitruunaa.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että chlorellakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221185
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Vehnänoras*, Ohranoras*, Spirulina*, Chlorella*, Nokkonen*
  * = luomulaatua.

  Ingredienser:
  Vetegräs*, korngräs*, spirulina*, chlorella*, nässla*
  * = ekologisk

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen