Superprotein, marjaisa, 50 g

Superprotein, marjaisa, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Marjaisa makunautinto tuo tarmoa taipaleellesi!

Yksityiskohdat

Hyvin imeytyvällä, vegaanisella riisiproteiinilla ryyditetty, muikean makuinen marja-proteiinipatukka saa makuhermosi helähtelemään!

Kyseessä on huikean herkullinen ja proteiinirikas valinta välipalaksi, treenikassiin sujautettavaksi tai ihan vaan herkuteltavaksi. Todella mainio koostumus - herkkua joka haukulla!

Tämä proteiinipatukka on voittajan voimavara.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056280097
  • Ainesosat: Ainesosat: Taateli, cashewpähkinä, riisiproteiini, jauhettu chia-siemen, kuivattu karpalo (karpalo, omenamehu, auringonkukkaöljy), acai-marja, luontainen aromi.

    Ravintosisältö/ 100 g
  • Alkuperämaa: Bulgaria
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen