Supermix (Total 25-jauhe), 120 g

Supermix (Total 25-jauhe), 120 g
19,99 €
( 166,58 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood vegaaninen
TOTAL 25 – 25 Voimaruokaa helppokäyttöisissä annospusseissa

"Suosikkini superfoodeista on Total 25 -jauhe. 25 erilaista hyvin imeytyvää voimaruokaa on saatu mahdutettua käteviin annospusseihin, jotka voit ottaa kaikkialle mukaasi. Lisää vain vesi ja hyvänmakuinen juoma on valmis. Ruokavalion ravintopitoisuuden lisääminen ei voi olla enää tämän helpompaa!"

- Risto

“Hyvän makuinen, tehokas ja super helppo käyttää. Vahva suositus!”

- Teia

"Tämä jauhe pitää pintansa suosikkituotteideni joukossa, todella monipuolinen, helppo ja hyvänmakuinen ja ainakin itse tunnen elvyttävän ja piristävän vaikutuksen heti… pikku jauhenyssäkkä on tosi näppärä heittää vaikka käsilaukun pohjalle ja käyttää helposti juuri silloin kuin ehtii ja haluaa."

- Tuulia

“Hyvänmakuinen viherjauhe :P “

- Masu

Yksityiskohdat

Virkisty Supermixillä! Voimaruoka Total Supermixin valmiisiin annospusseihin pakatut 25 erilaista viherjauhetta, vihannesta, marjaa, hedelmää ja entsyymiä virkistävät ja puhdistavat kehoa.

Supermix -jauhe on monipuolinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat virkistyä päivittäin helpolla, luonnollisella tavalla. Juomajauhe sekoittuu lasilliseen vettä ja kulkee helposti mukana. Valmis makeutus ilman lisättyä sokeria.

Annostus:

Suositeltu vuorokausiannos 1/2 -1 annospussi (6 g) sekoitettuna lasilliseen vettä, mehua tai muuta nestettä esim. aamuisin. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Pakkaus sisältää 20 x 6g annospussia.

Pakkaus sisältää 20 x 6g annospussia.

Lisätiedot

 • EAN: 6417187109213
 • Ainesosat: Ainesosat: Agave-inuliini, spirulina, vehnänorasmehujauhe, ohranorasmehujauhe, klorella, nokkonen, omena, acerolauute, villijuolukka, villimustikka, villipuolukka. Porkkanamehujauhe, punajuurimehujauhe, tomaattimehujauhe, persilja, pinaatti, lehtikaali, kaalijauhe, reishi, maitake, shiitake, parsakaalin idut, kukkakaalin idut, lehtikaalin idut, kasviperäiset entsyymit (amylaasi, sellulaasi, lipaasi ja proteaasi). Lisäksi luontainen omena-aromi ja stevioliglykosidi.

  Ravintosisältö /100 g:

  Energiaa 368 kcal/1540 kJ,
  Proteiineja 10 g,
  Hiilihydraatteja 72 g,
  Rasvaa 3,9 g ,
  Suolaa <1g
 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen