Supermix, 400 g

Supermix, 400 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton superfood
Tuunaa ravintosi entistä ehommaksi - helposti ja herkullisesti!

"Piristävä uutuus on tällainen rouhea miksaus siemeniä erinäisten marja-jauheiden ja ties minkä kanssa. Näin teen: sekoitan Supermix:iä mantelimaitoon, mukaan jotain marjoja! Ei mitään blendereiden käynnistyksiä, vaan eväs on valmis. Ihan huippujuttu!”

- Riikka"Myslin ystävä löysi uuden suosikkituotteen Cocovin Super Mixistä. Taivaallisen makea sekoitus täysin luonnollisia ainesosia ja ilman lisättyä sokeria. Urheilijalle tuote on loistava magnesiumlisä iltapalaan ja parhaiten sopiikin smoothien tai kookosjugurtin joukkoon."

- Erika

Yksityiskohdat

CocoVin Super Mix on mainion makuinen ja helppokäyttöinen sekoitus luonnon ravinnetiheimpiä raaka-aineita.

Se sisällä mitään ylimääräistä - ei lisättyä sokeria tai lisäaineita. Huisin hyvänmakuinen Super Mix korvaa helposti ja käytännöllisesti esimerkiksi myslin ja sekoitusta voi yksinkertaisesti lisätä sellaisenaan puuron, jogurttin, rahkan tai välipalan joukkoon.

Sekoitus koostuu pääasiassa kuorituista hampunsiemenistä ja chian siemenistä, jotka tuovat sekoitukseen runsaasti laadukasta proteiinia, omega-3, -6 ja -9 -rasvahappoja, mineraaleja sekä mm. E-vitamiinia. Siementen lisäksi Super Mix sisältää psylliumia ja sekoituksen kuitupitoisuus on erittäin korkea (n. 25%).

Ruokaisaa siemensekoitusta on terästetty mehiläisten siitepölyllä, kotimaisilla marjajauheilla ja raakakaakaolla. Tämä kombinaatio tarjoaa erittäin monipuolisesti vitamiineja, antioksidantteja sekä harvinaisempia kasviravinteita. Kokonaisuus on kiedottu yhteen ecuadorilaisesta punaisesta banaanista valmistetulla jauheella, joka tuo sekoitukselle miellyttävän maun.

Super Mix on ravinnetiheä superfood-sekoitus kenelle tahansa ruokavalionsa ravinnetiheyden lisäämisestä kiinnostuneelle. Sekoituksen keskeisimpänä ominaisuutena on sen herkullinen maku, mainio suutuntuma sekä monipuolinen käytettävyys.

Tämän tuotteen sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista.

Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Supermixin käyttö ja annostus: Käytä sekoitusta myslin tapaan - lisää esimerkiksi puuroon, jogurttiin, rahkaan tai smoothiejuomaan. 2-4 ruokalusikallista päivässä tarjoaa reilun määrän proteiinia, hyviä rasvahappoja, kuitua sekä antioksidantteja. Sekoitusta voi syödä myös sellaisenaan.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430043701925
 • Ainesosat: Ainesosat ja niiden alkuperämaat:
  Kuorittu hampunsiemen (Romania), chian siemen (Etelä-Amerikka), banaanijauhe (Ecuador), psyllium (Intia), mehiläisten siitepöly (Espanja), mustikkajauhe (Suomi), tyrnijauhe (Suomi), marja-aroniajauhe (Suomi), acai-jauhe (Brasilia), goji-jauhe (Kiina), raakakaakaojauhe (Peru).
  Ravintoarvot (/100g):
  Energia (kcal): 487
  Proteiinit: 22,3g
  Hiilihydraatit: 17,7g
  Rasvat: 31,4g
  Ravintokuidut: 21,6g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, superfood