Super zym -entsyymit, laajakirjo, 43 g

60 tablettia
Super zym -entsyymit, laajakirjo, 43 g
60 tablettia
28,90 €
( 672,09 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton
Laita suolistosi pikkuapulaiset tehohommiin!

Yksityiskohdat

Laajakirjoiset SuperZym -entsyymit ovat ensimmäinen täydellinen entsyymilisä, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle ruokavaliolle. Se sisältää  neljän spesifisen entsyymin yhdistelmän, proteiinien hajottamiseksi ja pilkkomiseksi nopeasti imeytyviksi peptideiksi ja aminohapoiksi. SuperZym -etsyymikimara sisältää myös seitsemän erilaista entsyymiä, jotka hajottavat tärkkelystä, kuitua ja vaikeasti sulavia hiilihydraatteja sokereiksi, jotka elimistö pystyy käyttämään hyödyksi. Lisäksi SuperZym Bredspektrum sisältää lipaasin - entsyymin, joka auttaa hajottamaan rasvoja nauttimastamme ruoasta.

Mitkä ihmeen entsyymit? Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Ruohonjuuren valikoimiin hetki sitten astellut SHIFT -sarja on elinvoimaa lisäävä kimara luonnollisia ravintolisiä, joissa ei ole mukana lainkaan synteettisiä lisäaineita. SHIFT -ravintolisäsarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Mukana menossa keimailevat parhaimmat yrtit, sienet ja marjat sekä mineraalit ja entsyymit.

Oli kyse sitten valmistusaineista, tuotannosta, tehokkuudesta, dokumentoinnista tai käyttäjäystävällisyydestä, vain paras on SHIFT-tuotesarjalle kyllin hyvää. SHIFT-ravintolisäsarja on vegaaninen lukuunottamatta ruuansulatusentsyymeitä, joiden perustana on ravintohiivasta saadut entsyymit sekä maidon ja gluteenin pilkontaan erikoistuneessa versiossa maitoproteiinista saadut entsyymit. Testaa ja totea teho ihan itse!

 Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 tablettia
 • EAN: 7042760000572
 • Ainesosat:

  SuperZym laajaalaisen entsyymit saadaan ravintohiivasta.

  Annostelu: 1 tabletti aterioilla ruuan yhteydessä. 

   

   

  SISÄLTÖ / INNEHÅLL

  1 kaps

  SISÄLTÖ / INNEHÅLL

  1 kaps

  Entsyymikompleksi, joka sisältää/ Enzymkomplex, som innehåller:

  297mg

  Ksylanaasi / Xylanas

  1500 XU

  Peptidaasi / Peptidas

  30000 HUT

  Glukoamylaasi/Glukoamylas

  1,000 ALU

  Amylaasi / Amylas

  9500 DU

  Lipaasi / Lipas

  1500 FIP

  Proteaasi / Proteas 6.0

  10000 HU

  Alfagalaktosidaasi / Alfagalaktosidas

  100 GalU

  Proteaasi / Proteas 4.5

  10000 HU

  Diastaasi / Diastas

  400 DP°

  Glukoamylaasi / Glukoamylas

  12 AGU

  Sellulaasi/Sellulas

  100 CU

   

  AINESOSAT: SuperZym kasviperäinen entsyymikompleksi (peptidaasi, amylaasi, proteaasi 6.0, proteaasi 4.5, glukoamylaasi, ksylanaasi, lipaasi, alfagalaktosidaasi, diastaasi, sellulaasi), kapselinkuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (riisilese), kosteudensäilytysaineet (vesi, keskipitkäketjuiset rasvahapot).

 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton