Super tyrosiini, 44 g

Super tyrosiini, 44 g
19,95 €
( 453,41 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Aminohappovalmiste kilpirauhasen normaalin toiminnan tukemiseen!

Yksityiskohdat

Tyrosiini on kilpirauhaselle välttämätön aminohappo.

Käyttö:

1 kapseli päivässä. Nautitaan tyhjään vatsaan ruokailujen välillä. Sopii yhteiskäyttöön Bioteekin Super Kilpirauhasen kanssa.

1 kapseli sisältää: L-tyrosiinia 500 mg.

HUOM!
Super Kilpirauhanen ja Super Tyrosiini eivät korvaa kilpirauhaslääkitystä. Jos käytössä on jo lääkitys, näiden tuotteiden sopivuudesta on hyvä keskustella lääkärin kanssa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6413620600095
  • Ainesosat: Ainesosat: L-tyrosiini (maissista), liivate (kapseli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Aminohapot
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon