Super Seleeni, 120 tabl., 36 g

Super Seleeni, 120 tabl., 36 g
10,00 €
( 277,78 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vahva ja hyvin imeytyvä seleenivalmiste kroppasi iloksi

Yksityiskohdat

Tässäpä oivallinen ja erittäin hyvin imeytyvä seleenivalmiste lisäämään seleenipitoisuutta ruokavalioosi! 

Bioteekin Super Seleeni sisältää kolmea eri seleenimuotoa: seleenimetioniinia, seleenihiivaa ja natriumseleniittiä. Optimaalisen seleenin saannin kannalta on tärkeää, että valmiste sisältää kaikkia näitä seleenin kolmea muotoa, sillä jokainen seleenin muoto vaikuttaa eri tavoin terveiden solujen jakautumiseen. 

Sujauta siis Bioteekin helposti nieltävä seleenitabletti suuhusi ja totea sen timanttinen teho!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Annostus: 1 tabletti päivässä

Vaikuttavat aineet per 1 tabletti:

Seleeni 100 μg (200 %*)

*vertailuarvosta

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600644
 • Ainesosat:

  Ainesosat:

  Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), seleenihiivavalmiste, seleenimetioniini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), natriumseleniitti.

  Ingredienser:

  Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), selenjästberedning, selenmetionin, antikroppmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol av vegetabiliskt ursprung), natriumselenit.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Seleeni