Super Magnesium , 95 g

100 tablettia
Super Magnesium , 95 g
100 tablettia
18,95 €
( 199,47 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste!

"Todella hyvä magnesiumvalmiste - imeytyminen huippuluokkaa! Kannattaa muistaa että Mg vaikuttaa tosi moneen asiaan kropassa - pienikin puutos tuntuu balanssissa."

- Kati

Yksityiskohdat

Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste! 100 tablettia/ pakkaus
Suomen maaperässä magnesiumia on melko niukasti ja siksi sitä ei helposti saada riittävästi tavallisesta ruokavaliostamme. Parhaita magnesiumin lähteitä ovat voimakkaan vihreät kasvikset, täysjyvävilja sekä siemenet ja pähkinät. 

Super-Mg -tableteissa magnesium saadaan kahdesta aminohappokelaatista: magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Näissä muodoissa magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi magnesium imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesiumtauraatin tauriinia käytetään myös sellaisenaan esim. joissakin urheiluvalmisteissa. 

Magnesiumia tarvitaan yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa. Se säätää hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä lisää vastustuskykyä, ehkäisee suonenvetoa ja rauhoittaa hermoja ja ehkäisee stressiä. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, se edistää elektrolyyttitasapainoa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium myös tukee lihasten toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Magnesium on kyllä kova aine! Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja on hyväksi luustollesi ja hampaillesi.
Magnesiumin tarvetta lisäävät runsas hikoilu, raskaus ja imetys, stressi sekä runsas alkoholin käyttö ja nesteenpoistolääkkeet. 

Annostus: 
2-4 tablettia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Tabletit nautitaan illalla tai urheilusuorituksen jälkeen. Vuorokausiannos 4 tabl. sisältää 400 mg magnesiumia (107 % päivittäisestä saantisuosituksesta). Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Käyttörajoituksia: 
Varovaisesti munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
 • EAN: 6413620164900,6413620600354
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Magnesiumbisglysinaatti
  Magnesiumtauraatti
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropyyliselluloosa)
  Pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli)
  Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat)

  Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

  Vaikuttavat aineet 2–4 tabl. vertailuarvosta
  Vuorokausiannos sisältää 1 tabl. 4 tabl.
  Magnesium 100 mg 400 mg (27–107 %)*

  *osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Annostus 2–4 tablettia päivässä; niellään kokonaisina veden kera.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Magnesium
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen