Super green, energise-tee

Super green, energise-tee

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kuppi luonnollista energiaa elämääsi

Yksityiskohdat

Nyt on luvassa mukavia uutisia: hyvä voittaa pahan 6-0!

Tässäpä siis terveytesi tueksi terhakoittava teesekoitus, jossa niveltesi terveyttä edistävä kurkuma, ruuansulatustakin avittava inkivääri ja railakkaan raikas minttu taistelevat ritirinnan Sinun puolellasi kaiken maailman vaivoja vastaan!

Tämä tee sisältää aimo annoksen luomulaatuista kurkumaa. Kurkuman käyttö lääkinnällisessä ja terapeuttisessa tarkoituksessa perustuu suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka mm. pitää huolta ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia. Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Elinvoimaa kohottava, huikaisevan herkullinen teesekoitus saa sisäisen sankarisi vahvistumaan ja Sinut ampaisemaan tukka putkella lähemmäs tavoitteitasi. Kohti ääretöntä - ja sen yli!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5021991940507
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä tee*, inkiväärijuuri* (16%), piparminttu* (12%), viherminttu* (12%), kurkuma* (8%), luonnollinen inkivääri makuaine (2%). *= Luomu.
  • Alkuperämaa: Kreikka
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Vihreä tee, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen