Super green, detox-tee

Super green, detox-tee

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Puhdistu ja virkisty!

Yksityiskohdat

Henkilökuntamme on hurmannut tämä laadukas vihreä Reilun kaupan luomutee, johon potkua tuovat kroppaa puhdistava seljankukka ja kehoa monipuolisesti vahvistava nokkonen.

Mukana tässä hyvinvointia buustaavassa teesekoituksessa on myös ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukeva fenkoli, joka poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Nyt kuona-aineille kyytiä helposti ja herkullisesti - testaa ja totea terhakoittava teho!

Tiesitkö, että tämän puhdistusteen sisältämä nokkonen on todellinen mahtikasvi? Se on rautapitoinen luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Lisätiedot

  • EAN: 5021991940484
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä tee*, seljankukka* (14%), nokkonen* (10%), fenkolinsiemen* (9%), voikukanjuuri*, limen kuori*, luonnollinen lime makuaine (2,5%) luonnollinen appelsiini makuaine ja muut makuaineet (1,5%), fenkolinsiemenjauhe* (1%). *= Luomu.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Vihreä tee, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen