Super green, detox-tee

Super green, detox-tee
3,65 €

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kuppi teetä ja aineet kiertämään!

Yksityiskohdat

Henkilökuntamme on hurmannut tämä laadukas vihreä Reilun kaupan luomutee, johon potkua tuovat kroppaa puhdistava seljankukka ja vahvistava nokkonen.

Joko tunnet fenkolin salat? Mukana maukkaassa menossa on ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli, joka poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Nyt kuona-aineille kyytiä helposti ja herkullisesti - testaa ja totea terhakoittava teho

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5021991940484
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä tee*, seljankukka* (14%), nokkonen* (10%), fenkolinsiemen* (9%), voikukanjuuri*, limen kuori*, luonnollinen lime makuaine (2,5%) luonnollinen appelsiini makuaine ja muut makuaineet (1,5%), fenkolinsiemenjauhe* (1%). *= Luomu.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Vihreä tee, Yrttitee