Super folaatti

60 tablettia
Super folaatti
60 tablettia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton vegaaninen
Bioteekin Super folaatti tukee terveyttäsi!

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi fiksu ja korkealaatuinen valinta folaatin riittävän saannin turvaamiseen. Bioteekin laadustaan kehuja kahminut Super Folaatti sisältää patentoitua Quatrefolic® -folaattia, jonka biologinen hyväksikäytettävyys ja aineenvaihdunnallinen aktiivisuus ovat erinomaisia.

Folaatti edistää normaalia aminohapposynteesiä, raskauden aikaista kudosten kasvua, veren muodostumista ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Folaatti eli foolihappo on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9-vitamiini). Folaatti on luonnossa ja ravinnossa esiintyvää muoto, ja foolihappo on vastaava synteettinen vitamiini. Folaattia tarvitaan mm. normaaliin kasvuun ja kehitykseen, verisolujen tuottoon sekä ruoansulatuskanavan toiminnan ylläpitämiseen. Folaatin puute johtuu usein yksipuolisesta ravinnosta ja etenkin vähäisestä kasvisten käytöstä tai siitä, että folaatin saanti on liian pientä tarpeisiin nähden. Esimerkiksi raskaus lisää folaatin tarvetta.

Suomessa foolihappolisälle on raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville alkuraskauden aikana erillinen suositus.

Pakkauskoko:
60 tablettia (18 g), läpipainopakkaus

Folaatin annostus:
1 tabletti päivässä veden kera.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ethän jätä tuotetta perheen pikkuväen ulottuville, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 tablettia
 • EAN: 6413620600484
 • Ainesosat:

  Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic®, 5MTHF-glukosamiini).

  Vaikuttavat aineet:

  1 tabletti sisältää 800 μg bioaktiivista folaattia.

 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Foolihappo
 • Ominaisuudet: gluteeniton, vegaaninen