Super biotiini

Super biotiini

Normaali hinta: 13,95 €

Special Price 11,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kauniit hiukset, vahvat kynnet ja heleän hehkeä iho!

"Tällä tuotteella saat helposti ja tehokkaasti hiukset kasvamaan! Tämä auttaa myös siihen, jos hiuksia lähtee paljon ja tarvitset siihen apua!"

- Sanna

Yksityiskohdat

Super Biotiini -valmiste on mitä mainioin valinta silloin, kun tavoitteenamme on luonnollisen kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hehkeä ihon!

Super Biotiinissa on sekä biotiinia että metioniinia. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi. H-kirjain tulee saksan ihoa tarkoittavasta sanasta Haut eli iho.

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Totta on myös, että biotiini osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Näiden hyötyjen lisäksi biotiinilla on myös merkittävä rooli limakalvojen hyvinvoinnille. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka auttaa kynsille ja hiuksille tärkeän keratiinin muodostuksessa.

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Tämänkin tuotteen sisältämän biotiinin on todettu edistävän hiustenkasvua, ehkäisevän hiustenlähtöä ja vahvistavan kynsiä.

Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600200
 • Ainesosat: Ainesosat: Täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti)
  L-metioniini
  D-biotiini
  Paakkuuntumisenestoaineet
  (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

  Vaikuttavat aineet (1 tabl.):
  Biotiini 5500 μg (= 5,5 mg)
  L-metioniini 50 g
 • Alkuperämaa: Slovakia
 • Tuotetyyppi: Biotiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen