Super biotiini, 29 g

Super biotiini, 29 g
13,95 €
( 481,03 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kauniit hiukset, vahvat kynnet ja heleän hehkeä iho!

“Tehokas biotiini, jolla sai pahasti halkeilevat ja liuskottuvat kynnet tehokkaasti kuntoon.”

- Sari

Yksityiskohdat

Super Biotiini -valmiste on mitä mainioin valinta silloin, kun tavoitteenamme on luonnollisen kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hehkeä ihon!

Super Biotiinissa on sekä biotiinia että metioniinia. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi. H-kirjain tulee saksan ihoa tarkoittavasta sanasta Haut eli iho.

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Totta on myös, että biotiini osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Näiden hyötyjen lisäksi biotiinilla on myös merkittävä rooli limakalvojen hyvinvoinnille. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka auttaa kynsille ja hiuksille tärkeän keratiinin muodostuksessa.

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Tämänkin tuotteen sisältämän biotiinin on todettu edistävän hiustenkasvua, ehkäisevän hiustenlähtöä ja vahvistavan kynsiä.

Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600200
 • Ainesosat: Ainesosat: Täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti)
  L-metioniini
  D-biotiini
  Paakkuuntumisenestoaineet
  (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

  Vaikuttavat aineet (1 tabl.):
  Biotiini 5500 μg (= 5,5 mg)
  L-metioniini 50 g

  ingredienser:

  Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat) L-metionin, D-biotin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid

 • Alkuperämaa: Slovakia
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen