Super biotiini

Super biotiini
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kauniit hiukset, vahvat kynnet ja heleän hehkeä iho!

"Tällä tuotteella saat helposti ja tehokkaasti hiukset kasvamaan! Tämä auttaa myös siihen, jos hiuksia lähtee paljon ja tarvitset siihen apua!"

- Sanna

Yksityiskohdat

Super Biotiini -valmiste on mitä mainioin valinta silloin, kun tavoitteenamme on luonnollisen kauniit hiukset, vahvat kynnet ja hehkeä ihon!

Super Biotiinissa on sekä biotiinia että metioniinia. Biotiinia kutsutaan myös H-vitamiiniksi. H-kirjain tulee saksan ihoa tarkoittavasta sanasta Haut eli iho.

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erityisen tärkeä hiusten ja ihon hyvinvoinnille. Totta on myös, että biotiini osallistuu myös energia-aineenvaihduntaan ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Näiden hyötyjen lisäksi biotiinilla on myös merkittävä rooli limakalvojen hyvinvoinnille. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka auttaa kynsille ja hiuksille tärkeän keratiinin muodostuksessa.

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Tämänkin tuotteen sisältämän biotiinin on todettu edistävän hiustenkasvua, ehkäisevän hiustenlähtöä ja vahvistavan kynsiä.

Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600200
 • Ainesosat: Ainesosat: Täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti)
  L-metioniini
  D-biotiini
  Paakkuuntumisenestoaineet
  (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

  Vaikuttavat aineet (1 tabl.):
  Biotiini 5500 μg (= 5,5 mg)
  L-metioniini 50 g
 • Alkuperämaa: Slovakia
 • Tuotetyyppi: Biotiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen