Super B12-vitamiini, 20 g

90 tablettia
Super B12-vitamiini, 20 g
90 tablettia

Normaali hinta: 20,95 €

Special Price 16,95 €

( 847,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Muistin ja hermoston hyvinvoinnin tueksi.

Yksityiskohdat

B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Vanhuksilla B12-vitamiinin imeytyminen usein heikentyy ja myös ruoan vitamiinipitoisuudet voivat pienentyä esim. heikentyneen ruokahalun johdosta.

Annostus:

1 imeskelytabletti (sis. 1000 ug B12-vitamiinia) päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 tablettia
  • EAN: 6413620181907
  • Ainesosat: Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), luontainen vadelma-aromi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (metyylikobalamiini) .

    ingredienser:
    Sötningsmedel (xylitol), fyllnadsämne (mikrokristallin cellulosa), naturlig hallonarom, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av växtfettsyror), B12-vitamin (methylcobalamin)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon