Super-B -vitamiini

60 kapselia
Super-B -vitamiini
60 kapselia
24,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Tehokas vitamiinibuusteri hyvinvointisi lisäämiseksi.

Yksityiskohdat

Hyvin imeytyvä ja vahva uuden sukupolven B-vitamiinivalmiste terveytesi tueksi - testaa ja totea teho!

B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa (B6-vitamiini), muodostamaan verisoluja (B6- ja B12-vitamiinit) sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa.

Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Riboflaviini (B2), pantoteenihappo ja biotiini taas mm. edistävät limakalvojen ja ihon hyvinvointia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin. B-vitamiineja on runsaasti MM. täysjyväviljassa.

Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas ja hyvä B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön piristämään ja poistamaan uupumusta. Vaikka monet B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä, Super-B:n voi nauttia myös illalla. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen.

Annostus:
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

Käyttörajoituksia:
Ei tiedossa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6413620176002,6413620176606
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Koliinisitraatti
  Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu)
  Tiamiinihydrokloridi
  Kalsium-D-pantotenaatti
  Riboflaviini
  Inositoli
  Pyridoksiinihydrokloridi
  Syanokobalamiini
  Nikotiiniamidi
  Nikotiinihappo
  Para-aminobentsoehappo (PABA)
  Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)
  Pyridoksaali-5’-fosfaatti
  Metyylikobalamiini
  D-biotiini
  Foolihappo

  Vaikuttavat aineet 1 kaps. & Vertailuarvosta
  Tiamiini (B1) 50 mg 4540 %
  Riboflaviini (B2 50 mg 3570 %
  Niasiini (B3) 50 mg 310 %
  josta 25 mg nikotiinihappoa
  Pantoteenihappo 50 mg 830 %
  B6-vitamiini 50 mg 3570 % josta 10 mg pyridoksaali-5’-fosfaattia B12-vitamiini 50 μg 2000 % josta 10 μg metyylikobalamiinia Foolihappo 500 μg 250 % Biotiini 50 μg 100 % Para-aminobentsoehappo (PABA) 20 mg Koliini 50 mg Inositoli 50 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon