Suojaava käsivoide, 75ml, 75 ml

Suojaava käsivoide, 75ml, 75 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Samettisen pehmoiset kädet!

Yksityiskohdat

Madara Suojaava käsivoide - täyteläinen käsivoide , joka sisältää mm. luumua ja lehmuksen kukkaa. Hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivia käsiä ja hauraita kynsiä. Tuo käsille suojan, joka auttaa sitomaan kosteutta. Imeytyy nopeasti jättäen kädet silkkisen pehmeiksi.

PH 4,5 - 6,5. Vegaaninen.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia

Lisätiedot

 • EAN: 4751009821559
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI: 

  Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin***, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Carum Petroselinum Extract*, Pyrus Cydonia Fruit Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Lecithin, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract*, Xanthan Gum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Prunus Domestica Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja Sterols, Sodium Phytate, Lactic Acid, Aroma**, Limonene**. 

  * = luomu 
  ** = eteerisistä öljyistä. 

  100 % raakaaineista on luonnollista alkuperää. 
  22 % raaka-aineista on luomutuotantoa.
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Käsivoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen