SUOJA -aminohappo- ja kasvisuutevalmiste, 21 g

30 kapselia
SUOJA -aminohappo- ja kasvisuutevalmiste, 21 g
30 kapselia
26,95 €
( 1 283,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood
Maksaa suojaava ravintolisä

“Jos haluan olla juhlien jälkeenkin freesissä kunnossa,niin tämä oikeasti auttaa! Mahtava tuote!”  

-Esa

“Tämä muuten oikeasti toimii! Kyllä teki onnelliseksi kun huomasi, että meille herkkäkroppaisille on keksitty ihmekapseli, joka varmistaa elossa olon illanvieton jälkeen! Muutenkin hyvä antioksidanttilisä silloin tällöin vireyttämään kroppaa.”

- Karo

“Tämä toimii! On voinut heittää hyvästit nuutuneelle ololle ja saada tilalle freesin ja raikkaan sekä energisen olon. Jatkoon!”

- Emma

 

“Pikkujoulua pukkaa ja vähän uutta vuottakin… Jos halut selvitä jollain tasolla kunnialla kaikista kemuista, tämä tulee olemaan paras ystäväsi! Jäätävän madafakindarran häätäjä! Nimim. Testattu :D"

- Miia

Yksityiskohdat

Rohtos Labs on kehittänyt Suoja-ravintolisän myös sinulle, joka nautit alkoholia. 

Suoja on korkealaatuinen aminohappo- ja kasvisuutevalmiste: metabolinen puskuri elimistöä rasittavia vierasaineita vastaan. 

Suoja-ravintolisä on suunniteltu tukemaan elimistömme puhdistusmekanismeja sekä immuunijärjestelmää erilaisia elämätapapohjaisia ja urbaanin ympäristön sisältämiä vierasaineita vastaan.

Suoja-ravintolisä:

 • auttaa elimistöä säilyttämään sen oman yleisen antioksidanttikapasiteetin korkeana

 • tehoaa alkoholia poltettaessa elimistöömme kertyvään, erittäin karsinogeniseen hajoamismyrkkyyn asetaldehydiin

 • suojelee maksaa rasituksessa sen prosessoidessa korkeita vierasainemääriä

 • sisältää tehokkaan palauttavan annoksen vitamiineja ja mineraaleja, joita kiivas moderni elämäntapa ja -rytmi kuluttaa.

 

Soveltuu:

 • Niille, jotka altistuvat urbaanin, teollistuneen elinympäristön vierasaineille.

 • Niille, jotka ennakoivat alkoholin käyttöä ja haluavat käytöstä huolimatta säilyttää suorituskykynsä normaalilla tasolla käyttöä seuraavana päivänä.

 • Maksan hyvinvoinnin tukemiseen yleisesti

 

Suojan vaikutusmekanismi:

 • Ennaltaehkäisevä

 • Imeytyy 30–60 minuutissa

 • Tehokas vaikutusaika 8–10 tuntia

 

Annostus:

 • 3 kapselia akuutissa käytössä

 • 1 kapselia vuorokaudessa yleiseen preventiiviseen käyttöön. Ethän ylittele hjeistettua annostusta, kiitos.

SUOJA -aminohappo- ja kasvisuutevalmiste on useista samansuuntaisesti ja toisiaan tukevasti vaikuttavista ainesosista koostuva valmiste, joka ehkäisee alkoholin nauttimisen haittavaikutuksia.

Sen vaikutus perustuu alkoholiaineenvaihduntaa koskevaan tieteellisen tutkimukseen. Valmiste sitoo alkoholin myrkyllisiä palamisjätteitä, palauttaa kulutetut vitamiinit ja hivenaineet ja suojelee maksaa.

Haluamme vielä erikseen korostaa, ettemme missään nimessä suosittele alkoholin liikakäyttöä. SUOJA ei ole keino nauttia alkoholia aiempaa enemmän, vaan keino nauttia elämästä enemmän.

Kaikki sen tietävät: alkoholia tulisi nauttia vastuullisesti. Vastuullinen alkoholin kuluttaja suojelee elimistöään ja ajattelee seuraavaa päivää – ennen kaikkea kontrolloidulla juomisella, mutta myös välttämällä muulla toiminnallaan tarpeettomia lisäseuraamuksia.

Usein ajatellaan, että huono olo juhlien jälkeisenä aamuna johtuu lähinnä nestehukasta. Tämä pitääkin osin paikkansa, mutta tämänhetkisen tieteellisen ymmärryksen mukaan suurin syy on toksiinien kertyminen elimistöön. Rohtos Labsin SUOJA on ravintolisä, joka taistelee kroppasi puolella alkoholin aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan.

Tässä tuotteessa yhtenä tehoaineena temmeltää maksaa puhdistavista ominaisuuksistaan tunnetuksi tullut, antioksidanttisesti vaikuttava maarianohdake auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, vaikuttaa suotuisasti sydänterveyteen ja suojaa soluja oksidatiiviseltä stressiltä. 

Alkoholin aineenvaihdunnassa syntyy asetaldehydiä, joka on huomattavasti myrkyllisempää kuin itse alkoholi. Maksa tuottaa glutationia, joka neutraloi asetaldehydiä, mutta nautittaessa useita alkoholiannoksia peräkkäin maksan glutationivarastot ehtyvät väliaikaisesti. Tämän jälkeen asetaldehydiä alkaa kertyä elimistöön määriä, jotka aiheuttavat suuren osan oireista seuraavana aamuna. SUOJA on suunniteltu tukemaan glutationin tuotantoa sekä suojaamaan maksaa yleisesti.

Alkoholin juominen vaikuttaa kehoon muutenkin. Alkoholi on diureetti, eli se kiihdyttää nesteen poistumista elimistöstä, mikä kuluttaa samalla myös monia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi alkoholi aiheuttaa ns. oksidatiivista stressiä ja kehoon syntyy vapaita radikaaleja, mikä heikentää hetkellisesti solujen antioksidanttisuojaa.

SUOJA sisältää antioksidanttejavitamiinejamineraalejaaminohappoja ja yrttejä sekä muita luonnollisia ainesosia. Antioksidantit neutralisoivat elimistöön syntyneitä vapaita radikaaleja, aminohapot auttavat myrkkyjen prosessoinnissa ja rohdokset, kuten maarianohdake, tukevat maksan toimintaa.

SUOJAn koostumus täydentää terveellistä ravintoa ja tukee maksan normaalia toimintaa (mm. maarianohdakkeen ansiosta) sekä auttaa kehoa eliminoimaan alkoholin käytöstä aiheutuvia myrkkyjä. Se luonnollisesti tukee maksan tervettä toimintaa myös niillä, jotka eivät nauti alkoholia, mutta altistuvat yleisille myrkyille ja saasteille.

Pakkaus sisältää 30 kapselia. 

Huomaathan ystävällisesti, ettei ravintolisä korvaa terveellisiä elämäntapoja tai monipuolista ravintoa. Ethän jätä tuotetta perheen pikkuväen ulottuville, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 6430066640034
 • Ainesosat:

  Ainesosat/ kolmen kapselin annos:

  Nopal-kaktusuute

  400 mg

  C-vitamiini

  320 mg

  N-asetyylikysteiini

  300 mg

  Maarianohdakeuute

  150 mg

  Tauriini

  150 mg

  Koliinibitartraatti

  150 mg

  Kversetiini

  150 mg

  Magnesiumsitraatti

  150 mg

  ALA (alfalipoiinihappo)

  100 mg

  Sinkki (sulfaatti monohydraatti)

  100 mg

  B1-vitamiini (tiamiinimonohydraatti)

  41 mg

  E-vitamiini

  32 mg

  B2-vitamiini

  15 mg

  B6-vitamiini (p-5-p)

  13.5 mg

  Piperiini

  10 mg

  B9-vitamiini

  0.6 mg

  Seleeni

  0.06 mg

  B12-vitamiini (metyylikobalamiini)

  0.05 mg

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood