Suodatinkahvi, tumma paahto, 250 g

Suodatinkahvi, tumma paahto, 250 g
7,99 €
( 31,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Ihan parasta kahvia ikinä - Ruohonjuuren kahvitestin voittaja!

“Hankinpa käsinveivattavan kotimyllyn, ja johan pomppas! Pelkästään jo mylläämisen ääni ja tuoksu! Onneksi henkilökunnankin kahvihuoneen yleinen suosikkikahvi “Grankku” on myös kokonaisina papuina tarjolla. Kerran kun alkaa myllätä, myllää vastedeskin!”

- Riikka

“Aivan uskomattoman hyvää kahvia. Suosittelen vahi kaikille kahvin rakastajille!”

- Suvi

“Kahvin ystävänä ja suurkuluttajana olen aivan ihastunut tähän kahviin! Sopivan pehmeä maku mutta silti tumma paahto antaa ihanaa makua. Suosittelen tätä jos haluaa tehdä kahvihetkestä todellisen herkkuhetken.”

- Emma

Yksityiskohdat

Herkullista tummaa erikoiskahvia, jossa maistuu hyvin erikoiskahvin täyteläinen maku. Soveltuu sekä suodatinkahviksi että ranskalaiseen pressopannuun.

Gran Palomar koostuu erikoisvalikoimasta parhaita luonnollisia Arabica-kahvipapuja, joita viljellään Inkojen Andien korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä. Viljelyalueet vaihtelevat 1200 metristä 1800 metriin. Perussa ja Ranskassa myönnetyt kansainväliset tunnustuspalkinnot ovat takeena Gran Palomarin erinomaisesta laadusta.

Gran Palomarin tummapaahtoinen suodatinkahvi valittiin Ruohonjuuren parhaaksi kahviksi vuonna 2016! Aromikkuutensa ja Reiluutensakin puolesta ylivertainen Gran Palomar-luomukahvi on vankkumattomalla ammattitaidolla valmistettu erikoisvalikoimasta parhaita Arabica-kahvipapuja, jotka on viljelty Andien vuoriston korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä.Tässä kahvissa todella maistaa laadun.

Gran Palomarin hienonhienon maun salaisuus piilee sen alusta loppuun tarkasti valvotussa tuotantoketjussa, joka alkaa Perun kahviviljelmiltä ja päättyy Suomeen. Täällä kahvi paahdetaan tuoreena ja pakataan hellävaroen ja taidolla.

Erinomaisen laadun lisäksi tätä kahvia viljellään luonnonmukaisesti ja myydään reilun kaupan periaatteella. Nämä ominaisuudet tekevät Gran Palomarista yhden vetovoimaisimmista kahveista Suomessa ja muualla maailmassa.Varjokahvit: valinta luonnon monimuotoisuuden puolesta

Tiesitkö, että kaikki Ruohonjuuressa myytävät Gran Palomar -kahvit ovat varjokahveja? Ne on siis viljelty luonnon monimuotoisuuttakin kunnioittaen muun luonnon keskellä puiden varjostaessa kahvipensaita. Gran Palomar -kahvit eivät siis ole plantaasikahveja eli niitä ei tehotuoteta monokulttuuriviljelmillä. 

Myös monet muista Ruohonjuuressa myytävistä Cafetorian luomukahveista kasvatetaan korkealla vuoristossa, jossa kahvipensaat kasvavat hitaasti vähemmässä hapessa ja korkeampien kasvien varjostaessa niitä. Korkea kasvupaikka suojelee kahveja myös monilta tuhohyönteisiltä.

Valitsemalla varjokahvin kantaa pienen kortensa kekoon biodiversiteetin puolesta!

 

Lisätiedot

  • EAN: 6430021040039
  • Ainesosat: Ainesosat: Kahvi (Lajikkeet: Caturra (60%), Typica (20%), Pache (10%), Bourbon (10%))
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Tummapaahtoinen kahvi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen