Sun spray aurinkovoide SPF50, 100 ml

Sun spray aurinkovoide SPF50, 100 ml
29,95 €
( 299,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kätevä, suihkutettava luonnollinen aurinkosuoja suojaa tehokkaasti palamiselta!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Biosolis SPF 50 aurinkosuojaspray sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden vartalonhoitotuotteiden joukossa?

”Tässä aurinkovoiteessa on kaikki enemmän kuin kohdallaan. Korkean suojakertoimen ja todella hyvän tehon lisäksi tuotteessa on onnistuttu maksimoimaan ihoa hoitavat vaikutukset, joka on aurinkovoiteelle todella haastavaa. Perinteisten fysikaalisten UV-filttereiden lisäksi aurinkosuojaa täydentää karanjaöljy, joka sisältää luonnollisen kemiallisen UV-filtterin lisäksi runsaasti antioksidantteja. Loistava teho voimakkaassakin auringossa, mutta vaaleiden vaatteiden kanssa käytettynä saa olla tarkkana ettei tule tahrineeksi vaatteita, sillä voide on väriltään keltaista”, Kokko ylisti tätä kesäkauden suosikkia.

Biosolis Sun Spray aurinkosuojakertoimella 50 soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote antaa korkean aurinkosuojan ja on kätevä suihkuttaa iholle. Ei sisällä sinkkioksidia.

KÄYTTÖ:

Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Kasveista ja mineraaleista koostuva BIOSOLIS Aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi BIOSOLIS –aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Ne on suunniteltu myös täyttämään seuraavat kriteerit:

• Vain luonnollisia mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita
•Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille
•Luonnollisten, terveyttä tukevien ainesosien käyttö
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: COSMEBIO

Lisätiedot

 • EAN: 5425001842568
 • Ainesosat:
  INCI:

  Dicaprylyl Carbonate, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil *, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Stearic Acid, Aluminum hydroxyde, Hydrogenated Coconut Oil, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil, Bisabolol, Tocopherol, Parfum.

  * = Ainesosat ovat luomuviljeltyjä

  100% ainesosista on luonnosta peräisin.
  43.70% kaikista ainesosista on luomuviljeltyjä
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen