Suma, Brasilian Ginseng, 100 g

Suma, Brasilian Ginseng, 100 g
13,95 €
( 139,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Voimaa ja vitaalisuutta ginsengistä!

Yksityiskohdat

Brasilian gingengiksikin nimitetty suma-juuri (Pfaffia paniculata) lisää sekä psyykkistä että fyysistä suorituskykyä ja kuntoa. Suma auttaa selviytymään haasteista voittajana ja pystymään parhaimpaansa.

Terhakoittava ja terveellinen Brasilian ginseng-jauhe on jo perinteisesti ollut Etelä-Amerikan kansojen voiman ja vitaalisuuden lähde - yksi huikeimmista superyrteistä. Viime vuosina Brasilian ginseng on saavuttanut suosiota myös huippu-urheilijoiden keskuudessa.

Brasilian ginseng on lisäksi voimakas adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan eli adaptoitumaan vallitseviin olosuhteisiin. Ginseng sisältää runsaasti oleellisimpia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja hivenaineita.

Näin nautit: Ota ginsengiä 1-2 teelusikallista päivässä vaikkapa pirtelön sekaan nakattuna.

Tätä ginsengiä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060136212062,5060136215889,5060136216329
  • Ainesosat: Brasilian Ginseng*
    *=luomulaatua
  • Alkuperämaa: Brasilia
  • Tuotetyyppi: Ginseng
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen