Suklaasmoothieaines, 200 g

Suklaasmoothieaines, 200 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tätä aivosi ostaisivat.

Yksityiskohdat

Suussa sulavan suklainen, makuhermoja heläyttelevä smoothie syntyy käden käänteessä ja hersyvän helposti tästä Puhdistamon laadukkaasta smoothie-aineksesta! Kroppaa ja mieltäkin entistä ehommaksi buustaava terveysjuoma on kukkea kulauteltava vailla vertaa - testaa ja totea terävöittävä teho!

Tämän juoma-aineksen ainesosina komeilevat Puhdistamon huippulaatuiset: Raakakaakaojauhe, paahdettu kaakaojauhe, MCT-jauhe, tocotrienols, psyllium, maca-jauhe, carob, riisiproteiini, Celtic-suola. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.

Tämän juoma-aineksen sisältämä, "Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tästä pakkauksesta saat 15 annosta herkkusmoothieta, jos noudatat seuraavaa reseptiä.

Resepti suklaamoothien valmistamiseen:
2 dl mantelimaitoa tai muuta "maitoa"
1/2 banaania
3 rkl Suklaasmoothiejauhetta

Blendaa kaikki ainekset keskenään ja nauti hymy huulilla - testaa ja totea terhakoittava teho!

Tuotteen valmistanut Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo on tuotteiden käyttäjille yhtä kuin laatutakuu.

Tämä tuote sisältää mahtavaa macaa! Maca saa toden totta elinvoimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi. Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Tämän tuotteen sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista.

Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Annostus: 1/2 tl - 1 rkl päivässä esimerkiksi smoothieseen sekoitettuna.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220690
 • Ainesosat: Ainekset: Raakakaakaojauhe, paahdettu kaakaojauhe, MCT-jauhe, tocotrienols, psyllium, maca-jauhe, carob, riisiproteiini, Celtic-suola

  Suklaasmoothie Ravintosisältö (100g):
  Energiaa 2047kJ / 489kcal
  Proteiinia 17,4g
  Hiilihydraattia 50,6g
  Rasvaa 24g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Smoothiet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen