Suklaamarjamix, 50 g

Suklaamarjamix, 50 g
3,35 €
( 67,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu
Huikea herkku saa makuhermosi heläjämään!

Yksityiskohdat

Tummalla luomusuklaalla päällystetty marjakimara on huikea herkku, joka vie melkeinpä kielen mennessään! Ihastuttava valinta karkkipäiväkin ratoksi - ja terveellisempi valinta vaikkapa leffanamiksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 9004998900176
  • Ainesosat: Ainesosat: Tumma suklaa* 30%, valkoinen suklaa* 29%, maitosuklaa* 30% (ruokosokeri*, kaakaovoi*, kaakaomassa*, täysmaitojauhe*, kaakaojauhe*, vähärasvainen kaakao*, emulgointiaine: soijalesitiini, mustikka* 3%, vadelma* 3%, mansikka* 3%, pintakäsittelyaine: arabikumi* ruokosokeri*, hunaja*, herukkatiiviste*, seljanmarjatiiviste*, mustikkajauhe*.
    *= Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Naposteltavat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu